Quantcast

Filmový týden snů na Filmbox Premium

| redakce | tisk

Filmový kanál Filmbox Premium přichystal pro televizní diváky vánoční porci zábavy složenou z filmů různých žánrů. Na diváky čekají mj. sci-fi, akční, romantické, komediální a animované filmy. Nebude chybět ani horor.

Sci-fi thriller
Nevědomí
USA, 2013, 124 min
Režie: Joseph Kosinski
Hrají: Tom Cruise, Morgan Freeman, Olga Kurylenko
Jacka baví především hledání artefaktů zanikající lidské civilizace. Z každodenní rutiny ho vyvedou dvě události. Tou první je nouzové přistání vesmírné lodi, jejíž jediná členka posádky tvrdí, že ji s Jackem spojuje společná minulost. Následně je Jack zajat ilegální armádou, jejíž charismatický vůdce Beech toho o něm ví víc, než on sám. Pod vlivem těchto událostí se Jack podívá na svět jinýma očima a z toho, co uvidí, mu není dvakrát dobře...
Na Štědrý večer ve 21:00 na FilmBox Premium / česká televizní premiéra

Akční thriller
Rychle a zběsile 6
USA, 2013, 130 min
Režie: Justin Lin
Hrají: Vin Diesel, Paul Walker, Dwayne Johnson
Vysokooktanová série Rychle a zběsile pokračuje svým šestým dílem. Staré partě okolo Doma a Briana se pomalu zajídá život na útěku se 100 miliony dolarů. Jejich přítel Hobbs mezitím v Londýně marně stíhá mezinárodní gang operující v autech a tak se obrací na ně. Jedině Domův tým nejlepších řidičů a parťáků je dokáže zastavit. A jejich odměna? Očištění a možnost vrátit se domů. Dom má však ještě o jednu motivaci navíc - je jí jeho bývalá láska Letty.
Pátek 25. 12. ve 21:00 na FilmBox Premium / česká televizní premiéra

Animovaná komedie
Já, padouch 2
USA, 2013, 98 min
Režie: Pierre Coffin, Chris Renaud
Hudba: Pharrell Williams, Heitor Pereira
Z největšího světového superpadoucha Grua se stal superotec, rodinné pohody si ale neužije dlouho. Tajná arktická laboratoř byla ukradena a Gru je rekrutován Antipadoušskou ligou, jejíž šéf sice padouchy hluboce opovrhuje, ale kdo se může do myšlení zlosyna vcítit líp než zlosyn bývalý? A tak Gru na stará kolena začne páchat dobro a má s tím plné ruce práce. Na scéně se totiž objevuje obzvlášť zákeřný padouch Eduardo a nevysvětlitelně začínají mizet Mimoni.
Sobota 26. 12. ve 21:00 na FilmBox Premium / česká televizní premiéra

Romantické drama
Lásky čas
Velká Británie, 2013, 123 min
Režie: Richard Curtis
Hrají: Domhnall Gleeson, Rachel McAdams, Bill Nighy, Lydia Wilson
Nesmělý Brit Tim ve svých jednadvaceti letech zjistí, že dokáže cestovat v čase a měnit události, které se mu přihodily. Okamžitě se rozhodne tuto schopnost využít k tomu nejdůležitějšímu, co mladý muž jeho věku potřebuje - najít si dívku. Se svou vysněnou láskou Mary si vybuduje dokonalý vztah, protože vždy, když se něco pokazí, se Tim vrátí zpět a napraví to. Není to však taková idylka, jak by se mohlo zdát. S každým návratem přijde o vše, co do té doby prožili.
Neděle 27. 12. ve 21:00 na FilmBox Premium / česká televizní premiéra

Komediální drama
The Best Man Holiday
USA, 2013, 123 min
Režie: Malcolm D. Lee
Hrají: Terrence Howard, Morris Chestnut, Sanaa Lathan, Harold Perrineau
Bývalí kamarádi ze školy se sejdou po 15 letech a velmi rychle zjistí, jak snadno se znovu roznítí dlouho zapomenuté nesváry, rivalita, ale i přátelství a staré lásky. Stará parta z univerzitních dob společně slaví Vánoce a stále mladí lidé si velmi rychle uvědomí, že vztahy, které mezi sebou živili během studií, se nikdy zcela nevytratily a stále v sobě skrývají množství překvapení, vzrušení, zábavy a neobjevených tajemství.
Sobota 28. 12. ve 21:00 na FilmBox Premium / česká televizní premiéra

Akční fantasy
47 róninů
USA, 2013, 118 min
Režie: Carl Rinsch
Hrají: Keanu Reeves, Hiroyuki Sanada, Ko Shibasaki
Ronin je samuraj, který ztratil svého pána a tím i svou čest. Tomu odpovídá i jeho postavení ve společenském žebříčku středověkého Japonska. Ještě níže jsou lidé smíšené rasy a jedním z nich je i Kai, z části Brit a z části Japonec. Díky svým mimořádným schopnostem je vzat na milost skupinou bývalých samurajů. Roninové chtějí porazit zákeřného Lorda Kiru, neměli však trumfy na své straně. Tedy dokud nepřišel Kai. Začíná trnitá cesta a málokdo z nich ji dojde až do konce.
Neděle 29. 12. ve 21:00 na FilmBox Premium / česká televizní premiéra

Akční komedie
Kick-Ass 2
USA, Velká Británie, 2013, 103 min
Režie: Jeff Wadlow
Hrají: Aaron Taylor-Johnson, Chloë Grace Moretz, Jim Carrey
Kick-Ass, středoškolský hrdina v kostýmu, se přidá ke skupině obyčejných lidí, které inspiruje k tomu, aby v kostýmech bojovali proti zločinu. Vzniká tak amatérský tým hrdinů Justice Forever, který udržuje pořádek ve městě. Mezitím však přichází na scénu Red Mist, který se chce Kick-Assovi pomstít za smrt svého otce a v ulicích začíná skutečný zmatek. Jeho plán má jen jeden háček. Pokud si někdo začne s členem Justice Forever, začne si automaticky i se všemi ostatními.
Sobota 30. 12. ve 21:00 na FilmBox Premium / česká televizní premiéra

Horor
Mama
Španělsko, Kanada, 2013, 100 min
Režie: Andres Muschietti
Hrají: Jessica Chastain, Nikolaj Coster-Waldau
Pokud vám o silvestrovské noci chybí napětí, rozhodně si nenechte ujít horor Mama. Vypráví příběh Lucase, který pět let vytrvale hledá své pohřešované neteře. Jeho snaha se vyplácí, nakonec sestry najde zubožené v opuštěném domě uprostřed hlubokých lesů. Spolu s manželkou si je osvojí a vypadá to na šťastný konec. Zdání však klame, protože někdo nebo něco, co dívkám pomáhalo přežít v lesích, se jejich nechce vzdát. Začínají se dít znepokojivé věci...
Na Silvestra 31. 12. ve 22:15 na FilmBox Premium / česká televizní premiéra

zdroj: SPI





Reklama




Vybrané články