Quantcast

Atmedia připravuje testovací HbbTV kampaň

| redakce | tisk

Mediální zastupitelství Atmedia připravuje spuštění své první kampaně s využitím platformy HbbTV. Pilotní kampaň bude běžet v průběhu února a března na vybraných tematických stanicích.

Atmedia chystá rozšířit svou obchodní nabídku o interaktivní platformu HbbTV a využít její komerční potenciál. Mediální zastupitelství ve spolupráci se společností Digital Broadcasting a Prague Digital TV plánuje v průběhu února a března realizovat první HbbTV kampaň. Technickou stránku projektu v podobě tvorby aplikace bude mít na starosti společnost Mautilus. Pilotní kampaň bude probíhat na terestricky šířených stanicích z portfolia společnosti, která je obchodně zastupuje. Konkrétně jde o stanice Relax, Rebel, Retro, Kino Svět a TV Praha.

Věříme v komerčně úspěšný pilotní projekt a následné zařazení do stálé nabídky komerčních produktů v portfoliu Atmedia. Těší nás inovativní přístup našich stanic, které také vidí v platformě HbbTV potenciál pro svou budoucnost. Věříme, že se nám podaří HbbTV realizovat také na dalších tematických stanicích šířených satelitně nebo prostřednictvím kabelových operátorů či IPTV,“ sdělila Iva Pantůčková, Atmedia sales director.

zdroj: Atmedia





Reklama




Vybrané články