Quantcast

Freesat UK má 1,93 mil. domácností

| redakce | tiskobrázek k článku: Freesat UK má 1,93 mil. domácností

Bezplatná britská satelitní platforma Freesat stále získává nové zákazníky. Jen během posledního kvartálu loňského roku získal operátor celkem 36 tisíc nových klientů a za celý rok 2015 celkově 61 tisíc zákazníků.

Služby Freesat UK jsou nyní poskytováno do 1,93 milionu britských domácností. Programy platformy sleduje každý týden více než 4 miliony diváků.

Více než 700 tisíc lidí si stáhlo aplikaci Freetime, která je voně dostupná pro iOS, Android a Kindle. Aplikace umožňuje uživatelům vzdálenou správu, vzdálený přístup k nahrávání nebo plánování sledování pořadů prostřednictvím TV průvodce.

Freesat UK pokračuje i v rozšiřování programové nabídky o hodnotné programy. Operátor svým zákazníkům nabízí nově stanice jako PBS America, YourTV od společnosti FOX International Channels a programy Yesterday, Drama a Really od UKTV.

Platforma Freesat nedávno úspěšně spustila řešení televizního průvodce pro mezinárodní operátory. Oznámila partnerství s irskou televizní společností RTÉ a dodala nový produkt pro Saorview, irskou bezplatnou digitální televizní službu. Nový produkt Saorview Connect, je první nabídka pro připojené televizory na internet a umožňuje divákům přístup k širokému rozsahu obsahu na požádání, jakož i televizních programů Saorview.





Reklama




Vybrané články