Quantcast

Sledování videotéky My Prime vzrostlo za půl roku 3,5násobně

| redakce | tisk

Stále více diváků upřednostňuje sledování filmů, seriálů a pohádek přes videotéku. V interaktivní televizi Horizon od UPC vzrostl od září 2015 do března 2016 zájem o sledování pořadů ve videotéce My Prime 3,5krát.

V září 2015 zhlédli diváci na televizních obrazovkách, smartphonech, tabletech nebo počítačích na 87 000 pořadů. V březnu 2016 to bylo již přes 300 000. Nově přibude produkce BBC o rozsahu kolem 300 hodin.

Sledování videotéky My Prime vzrostlo za půl roku 3,5násobně
▲ Sledování videotéky My Prime vzrostlo za půl roku 3,5násobně

Diváci ve videotéce My Prime mohou neomezeně sledovat více než 2 000 filmů, seriálů a dětských pořadů. Nejoblíbenější jsou mezi diváky pohádkové seriály jako Krtkova dobrodružství nebo Jen počkej, zajíci, dále pak české komedie, filmová klasika z Národního filmového archivu nebo zahraniční filmy jako Twilight sága nebo Nymfomanka.

Nabídku videotéky neustále rozšiřujeme a obměňujeme o další tituly. Snažíme se přitom vyjít vstříc přáním našich zákazníků. Jako jeden z taháků letošního roku mohu prozradit uvedení unikátní seriálové a dokumentární produkce od BBC o rozsahu kolem 300 hodin. Diváci se mohou těšit například na legendárního Červeného trpaslíka, Jistě, pane ministře, dále na Přírodní kuriozity Davida Attenborougha nebo seriál Misfits: Zmetci,“ prozrazuje vybrané novinky ve videotéce My Prime marketingový ředitel UPC Jan Kohout.

zdroj: UPC





Reklama




Vybrané články