Quantcast

SES představí přehrávače s technologií SAT-IP

| redakce | tisk

Lucemburský satelitní operátor SES (Astra) na devátém Industry Days představí jak živé televizní vysílání může být uvedeno na všechny hlavní mediální platformy v nejlepší možné kvalitě.

Industry Days se koná v Lucembursku ve dnech 26. a 27. května 2016.

Během akce budou průmysloví partneři SES prezentovat živé satelitní vysílání přes nejnovější čtvrtou generaci Apple TV, Amazon FireTV 4K a různé zařízení s operačním systémem Google Android TV s využitím technologie SAT-IP.

SAT-IP je architektura pro příjem a distribuci satelitních signálů přes internetový protokol (IP).

SES představí přehrávače s technologií SAT-IP
▲ SES představí přehrávače s technologií SAT-IP

V současné době většina mediálních přehrávačů neposkytuje širší nabídku živého televizního vysílání. Kombinací SAT-IP s digitálními mediálními přehrávači získají nyní diváci přístup k vysoce kvalitnímu živému televiznímu vysílání. Navíc satelitní televize bude těžit z atraktivního rozhraní a diváci ze zážitku ze sledování obsahu.

Celkově tato kombinace nově definuje, co znamená hybridní služba a ukazuje, že výkonné softwarové prostředí bude hrát v budoucnu důležitou roli.

Akce Industry Days se stala důležitou událostí pro vysílací průmysl, zainteresované strany z celého video ekosystému - vysílatele, výrobce televizorů, dekodérů, hardware a vývojáře software.





Reklama




Vybrané články