Quantcast

Německá Sky připravuje kanál Sky Cinema Family HD

| redakce | tisk

Operátor placené televize Sky Deutschland se chystá rozšířit nabídku filmových programů ve vysokém rozlišení (HDTV). Dne 22.9.2016 zahájí vysílání stanice Sky Cinema Family HD.

Jak již název nové stanice napovídá, půjde o program s pestrou nabídkou klasických a nových filmů pro celou rodinu. V německé televizní premiéře při svém startu odvysílá "Hotel Transylvania 2". Dále program přinese tituly jako "Zlato v hlavě", "Popelka", "Doba ledová 1-3", "Spider-Man 2", "Wickie 1 & 2" a řadu dalších titulů. Filmové tituly Sky Cinema Family HD budou dostupné ve Sky On Demand, Sky Go a Sky Online.

Kanál Sky Cinema Family HD bude součástí balíčku Sky Cinema a na satelitu bude dostupný v HD i SD rozlišení. Program v SD budou v Německu poskytovat vybraní kabeloví operátoři.

Vedle Sky Cinema Family HD operátor představí i novou značku filmových kanálů Sky Cinema. Stanice Sky Hits HD bude přejmenována na Sky Cinema Hits HD, Sky Comedy na Sky Cinema Comedy, Sky Action HD na Sky Cinema Action HD, Sky Emotion se změní na Sky Cinema Emotion a Sky Nostalgie se bude nově jmenovat Sky Cinema Nostalgie.





Reklama




Vybrané články