Quantcast

Discovery se dohodl ve Švýcarsku s SRG SSR na práva k olympiádě

| redakce | tisk

Společnosti Discovery Communications a Swiss Broadcasting Corporation (SRG SSR) dnes oznámily podepsání dlouhodobé dohody, která umožní vysílat přenosy z olympijských her na různých platformách ve Švýcarsku.

Dohoda se týká nejbližších zimních olympijských her v Pchjongčchang v roce 2018 a olympijských her v Tokiu v roce 2020. Přenosy budou pro švýcarské domácnosti vysílány na programech SRG SSR a platformách (online a aplikacích) a stejně tak na programech Eurosport a Eurosport Player.

SRG SSR získala sublicenci od Discovery Communications na exkluzivní nekódované (free to air) šíření audiovizuálních a neexkluzivních rozhlasových práv pro olympijské hry v letech 2018 a 2020 v německém, francouzském, italském a rétorománském jazyce.

Discovery Communications získala v loňském roce exkluzivní multimediální práva pro 50 zemí a teritorií v Evropě pro roky 2018 až 2024. Součástí podmínek prodeje práv bylo zajištění alespoň 200 hodin přenosů z letních a 100 hodin ze zimních olympijských her na místních bezplatných programech. V Česku získala práva na hry v roce 2018 a 2020 Česká televize (ČT).

zdroj: Discovery





Reklama




Vybrané články