Quantcast

StarTimes s kapacitou pro DTT v Africe na Eutelsatu

| redakce | tisk

StarTimes, jeden z nejrychleji rostoucích poskytovatelů digitálních televizních sítí v Africe, podepsal s francouzským satelitním operátorem Eutelsat novou mnohaletou smlouvu na podporu rozvoje digitálního vysílání v Africe.

StarTimes pomocí satelitů dodává multikanálovou televizní nabídku do sedmi milionů domácností ve 13 zemí subsaharské Afriky a chystá se v srpnu expandovat do Demokratické republiky Kongo a Zambie.

StarTimes s kapacitou pro DTT v Africe na Eutelsatu
▲ StarTimes s kapacitou pro DTT v Africe na Eutelsatu

Platforma poskytuje více než 200 programů, včetně mezinárodních stanic, regionálních a národních programů jednotlivých zemí, stejně tak i vlastní značkový obsah StarTimes. Nabídka je poskytována v režimech FTV (free to view) a pay-tv. Programy obsahují i atraktivní sportovní přenosy jako z německé fotbalové Bundesligy či Copa America 2016.

StarTimes obnovila kontrakt na dvou satelitech Eutelsatu (Eutelsat 5 West A a Eutelsat 8 West B), jakož i dohody o uplinkování služeb poskytované partnerským teleportem STN ve Slovinsku.

Pro další expanzi StarTimes si společnost zajistila další kapacitu pro rozšíření nabídky do konce letošního roku. Nové programy bude uplinkovat z Evropy a Afriky.





Reklama




Vybrané články