Quantcast

Telekarta se rozšířila o 7 sportovních kanálů Match! TV

| redakce | tiskobrázek k článku: Telekarta se rozšířila o 7 sportovních kanálů Match! TV

Operátor ruské satelitní pay-tv platformy Telekarta rozšířil v minulém týdnu programovou nabídku o 7 sportovních programů skupiny Match! TV. Paket Telekarta se vysílá na pozici 85°E ze satelitů Intelsat 15 a Horizons 2.

Match! Futbol 1 - vysílá všechny zápasy anglické fotbalové Premier League.
Match! Futbol 2 - specializuje se na španělskou fotbalovou soutěž La Liga.
Match! Futbol 3 - zaměřuje se na přímé přenosy z německé fotbalové Bundesligy, italské Serie A a francouzské Ligue 1

Match! Arena - přináší nejprestižnější turnaje živě: mistrovství světa a Evropy v atletice, biatlonu, běhu na lyžích, krasobruslení a vodní sporty.
Match! Boec - se věnuje bojovým uměním - profesionálním a amatérským bojovým umění, boxu, smíněným stylům, kick boxu, judu a dalším.
Match! Igra - vysílá nejvýznamnější světové žebříčky a turnaje: evropské turnaje v basketbalu, házené a jiných her.
Match! Naš sport - poskytuje ruské soutěže a nejzajímavější ruské turnaje: národní mistrovství v atletice, plavání, sportu, gymnastice, biatlonu, volejbalu, házené, basketbalu a řady dalších sportovních soutěží, které se konají na území Ruska.

Programy Match! Futbol 1/2/3 se staly součástí nového volitelného balíčku Match! Futbol (219 rublů měsíčně, tj. cca 84 Kč měsíčně nebo 1990 rublů ručně, tj. cca 760 Kč ročně). Ostatní 4 stanice ze skupiny Match! TV jsou umístěny do základního balíčku Bezlimitnyj (399 rublů měsíčně, tj. cca 152 Kč).





Reklama




Vybrané články