Quantcast

Prima Comedy Central uvede animovaný sitcom Brickleberry

| redakce | tisk

Prima Comedy Central přináší premiéru amerického animovaného sitcomu o strážcích z národního parku Brickleberry, kterou si rozhodně nemůžete nechat ujít. Díky svému provokativnímu a drsnému humoru bývá tento seriál často přirovnáván k úspěšnému South Parku.

Situační komedie o skupince strážců smyšleného a upadajícího národního parku Brickleberry je plná nekorektního humoru a nebojí se vtipkovat ani o politické nekorektnosti, potratech či homosexualitě. Woody Johnson, hlavní strážce parku, a jeho kolegové se rozhodně nebojí být kontroverzní. Díky tomu má však park tu nejhorší pověst v širokém okolí.

Prima Comedy Central uvede animovaný sitcom Brickleberry
▲ Prima Comedy Central uvede animovaný sitcom Brickleberry

Nápad na vytvoření neortodoxního seriálu se zrodil v hlavě tvůrců Waca O´Guina a Rogera Blacka už v roce 2003. Nicméně seriál se dočkal premiéry až na podzim roku 2012. Za krátký čas na amerických obrazovkách získal Brickleberry velký ohlas diváků a mnoha kritiky je připodobňován k South Parku díky svému excelentnímu provokativnímu a přímému humoru.

Když už se zdá, že by Brickleberry mohl být pro svou špatnou pověst zavřen, přichází na scénu ambiciózní mladá Ethel, která se pokusí změnit tým a zachránit park. Tuhle změnu ale nedostane zadarmo. Musí totiž soupeřit s přehnaně sebevědomým Stevem nebo s černochem Denzelem, příšerným strážcem parku se strachem z hadů, hmyzu a čehokoliv jiného, co žije v lesích. Mladé strážkyni parku v jejím snažení zrovna moc nepomáhá ani její šéf Woody, který si podle svých slov už všechny životní povinnosti a služby odbyl v armádě.

Prima Comedy Central uvede animovaný sitcom Brickleberry
▲ Prima Comedy Central uvede animovaný sitcom Brickleberry

Život celé skupinky pravidelně zpestřuje také mládě medvěda grizzlyho Malloy. Tohle roztomilé zvířátko ze všeho nejvíc miluje nezdravé jídlo, hraní videoher a ponižování druhých. Užívá si každodenní trápení strážců parku stejně jako nezákonné jednání, mezi které patří i krádeže v obchodě a šňupání kokainu.

Na nový seriál Brickleberry se mohou čeští fanoušci těšit každé úterý od 22 hodin na Prima Comedy Central. První díl sitcomu odvysílá stanice již dnes večer.

zdroj: PCC





Reklama




Vybrané články