Quantcast

10. výročí seriálu Držte krok s Kardashians na kanálu E!

| redakce | tisk

Je to již 10 let od začátku vysílání fenomenálního globálního úspěchu reality show Držte krok s Kardashians, jehož 14. řadu přináší televize E! divákům od 8.října ve 20.00 hod

Během uplynulé dekády se z původně nenápadné reality show Držte krok s Kardashians stal globální megahit a z hvězd seriálu - jako Kim Kardashians - megahvězdy. Seriál nabízí pravdivý obraz od rozchodů přes změny vizáže po svatby, narození dětí .... všechny tyto dramatické události dokázaly oslovit milióny fanoušků.

10. výročí seriálu Držte krok s Kardashians na kanálu E!
▲ 10. výročí seriálu Držte krok s Kardashians na kanálu E!

Dne 8. října ve 20.00 hodin tak po náročném a událostmi nabitém roce, přichází premiérová 14. řada tohoto seriálu. A opět to bude divoká jízda. Jak to asi dopadne, když se Kardashians vydají na ochutnávku vín v Santa Barbaře, pak neotálejí a rychle přejedou do Mexika na narozeninovou oslavu? Rodina se postupně vrací zpět ke svým kořenům.

Kim se vzpomíná na dramatické přepadení v Paříži, a také oznamuje, že s manželem Kanye Westem očekávají narození třetího potomka. Ze zdravotních důvodů, ale tentokrát volí náhradní matku. Khloé mezitím prožívá románek s Tristanem a dělá si starosti s tím, jak skloubit svůj dvojí život. Kourtney bilancuje a řeší rodičovské povinnosti se Scottem. Kendall zažívá nejen obrovský úspěch jako modelka, ale také se cítí pod tlakem, když se dostává pod drobnohled veřejnosti.

Premiérové díly seriálu Držte krok s Kardashians vysílá E! každou neděli od 20:00 hodin.

Televizní program E! vysílá 24/7 v českém a anglickém jazyce a v ČR je dostupný v nabídkách T-mobile TV, satelitní televize Skylink, dále pak Dragon Internet, NejTV a Poda. Na Slovensku je v nabídkách Orange, Satro, Skylink, Slovanet či Tesmedia.

zdroj: E!





Reklama




Vybrané články