Quantcast

Animované seriály od DreamWorks na stanicích Minimax a JimJam

| redakce | tisk

Společnost AMC Networks International - Central and Northern Europe (AMCNI CNE) uzavřela přelomovou smlouvu s mediální společností NBCUniversal. Ta přinese divákům televizních stanic Minimax a JimJam, které AMCNI CNE provozuje v České republice a na Slovensku, již tento podzim jedinečnou nabídku animovaných seriálů z dílny studia DreamWorks.

AMCNI CNE tak pokračuje v nastaveném trendu stálého zkvalitňování obsahu, který na svých televizních stanicích nabízí.

Animované seriály od DreamWorks na stanicích Minimax a JimJam
▲ Animované seriály od DreamWorks na stanicích Minimax a JimJam

Nově budou mít malí diváci a divačky možnost sledovat na stanici Minimax více než 750 premiérových epizod populárních dětských pořadů z produkce DreamWorks. Prvními seriály, na které se mohou těšit, jsou Sláva králi Jelimánovi (All Hail King Julien), Dobrodružství Kocoura v botách (The Adventures of Puss in Boots) nebo Dynotrax (Dinotrux). Všechny mají shodně premiéru 11. listopadu. Kromě toho je čekají i nová dobrodružství populární panenky Barbie.

Animované seriály od DreamWorks na stanicích Minimax a JimJam
▲ Animované seriály od DreamWorks na stanicích Minimax a JimJam

Nové tituly najdou také na televizní stanici JimJam, která je zaměřena na nejmenší diváky. Zde od listopadu startují nová dobrodružství oblíbeného skřítka Noddyho.

Tato dohoda o akvizici vysílacích práv je potvrzením našich dlouhodobých plánů na zkvalitňování obsahu na našich televizních stanicích. NCBUniversal nabízí neobyčejně široké portfolio seriálů z dílny DreamWorks, které naši diváci dozajista ocení. Jsme rádi, že jim budeme moci poskytnout programovou nabídku, která bude rozmanitější než kdykoliv předtím, a nabídne velice atraktivní kombinaci nových kultovních titulů i osvědčených klasik,“ uvedl k dohodě Evžen Chlanda, Country Manager pro Českou republiku a Slovensko.

zdroj: AMC





Reklama




Vybrané články