Quantcast

4. řada zombie seriálu Fear the Walking Dead od 16. dubna na AMC

| redakce | tisk

Seriáloví fanoušci v České republice a na Slovensku se mohou toto jaro těšit na pokračování populárního seriálu Fear the Walking Dead (Živí mrtví: Počátek konce). Přesně za tři měsíce, v pondělí 16. dubna ve 4:00 startuje exkluzivně na televizní stanici AMC Channel v celosvětové premiéře 4. sezona.

Další díly budou vysílány každé pondělí ve 3:00 v původním znění a ve 22:00 s českým dabingem.

Příběh hlavní hrdinky Madison Clarkové (Kim Dickens), její rodiny a dalších postav pokračuje. Čeká je boj s jejich minulostí i s živými mrtvými. Ještě větší hrozbou než zombies však pro ně často představují ostatní přeživší. Nejistota prostupuje všemi aspekty jejich života, přesto se však snaží nalézt jistotu a bezpečí a začít znovu. Co nakonec povede k záchraně z postapokalyptického světa? Naleznou světlo na konci tunelu? Čtvrtá sezona napoví, jestli se více vyplatí vznešené hrdinské chování nebo je ve zdánlivě bezvýchodné situaci prostor pouze pro bezskrupulózní žoldáctví a jestli nakonec nevyhraje ten, kdo zbaběle uteče.

Crossover se seriálem The Walking Dead
Sen mnoha fanoušků zombie seriálů se stane skutečností. Díky postavě Morgana Jonese (Lennie James) totiž dojde k propojení (tzv. crossoveru) mezi sériemi The Walking Dead (Živí mrtví) a Fear the Walking Dead (Živí mrtví: Počátek konce).

"Postava Morgana Jonese je pevnou součástí seriálu The Walking Dead a je jedním z důvodů, proč je od svého vzniku tak populární. Morganův příběh pokračuje v nejnovější osmé sezoně The Walking dead a hned po jejím konci se přesune do čtvrté sezony Fear the Walking Dead. Tato změna dodá světu FTWD zcela nový rozměr a možnosti," říká výkonný producent obou sérií Scott M. Gimple.

Samotný Lennie James je z nového vývoje své postavy nadšený. "Vzít Morgana do nového prostředí, sledovat jeho vývoj je prostě úžasně vzrušující výzva, na kterou se upřímně těším," komentuje změnu James.

zdroj: AMC





Reklama




Vybrané články