Quantcast

FilmBox s novou jarní strukturou

| redakce | tiskobrázek k článku: FilmBox s novou jarní strukturou

České a slovenské diváky televize FilmBox čeká na jaře rozšířená porce akčních blockbusterů s největšími hollywoodskými hvězdami, stejně jako oblíbené komedie a další filmové hity z hollywoodské i evropské produkce.

Dubnové sobotní noci mohou diváci trávit se svými oblíbenými akčními hvězdami jako jsou Jason Statham v thrilleru BLESK, Steven Seagal v DIAMANTOVÍ PSI nebo Jean-Claude Van Dame v TEROR VE VLAKU. Jarní programová nabídka také obsahuje tituly pro celou rodinu jako je francouzská komedie ASTERIX A OBELIX VE SLUŽBÁCH JEJÍHO VELIČENSTVA (Catherine Deneuve, Gerard Depardieu) nebo teenagerský hit TWILIGHT SÁGA: ZATMĚNÍ.

I diváci FilmBoxu, které zajímá nezávislá tvorba, si v dubnu rozhodně přijdou na své, čeká je celá řada výjimečných snímků jako je komedie HAPPY-GO-LUCKY dle scénáře a v režii Mikea Leigha, která získala Zlatý Glóbus za hlavní ženskou roli a byla nominována na Oscara.

Ve stovkách dalších filmových titulů, které se vysílají každý měsíc na FilmBox, se objeví snad kompletní první hollywoodská liga, mezi mnoha jinými Brad Pitt, Helen Mirren, Bruce Willis, Scarlett Johansen, Antonio Banderas, Monica Belucci, Pierce Brosnan, Collin Farrell, Audrey Tatou, Clint Eastwood, Hillary Swank, Dustin Hoffman, Ann Hatheway, Emma Thompson nebo Mads Mikkelsen.

Z nabídky kanálu FilmBox si vybere každý člen rodiny, najdete zde mix titulů všech žánrů, od komedií přes dramata a akční filmy po thrillery a horory. Kanál také vysílá zajímavé seriály jako je mezinárodně oceněná švédská kriminální série MODUS SMRTI. Díly první řady mají premiéru na FilmBoxu každou sobotní noc.

Kanál FilmBox také odvysílá první epizodu seriálu MLADÝ PAPEŽ, vysoce provokativního a vizuálně mimořádně atraktivního projektu s Judem Lawem v roli prvního amerického papeže (28. dubna ve 21:00 hodin). Všechny následující epizody bude možné shlédnout na stanici FilmBox Premium HD.

zdroj: SPI





Reklama




Vybrané články