Quantcast

Prima Comedy Central odvysílá velikonoční speciály oblíbených seriálů

| redakce | tisk

Prima Comedy Central přichystala na velikonoční pondělí tematické speciály oblíbených seriálů. A diváci se mohou těšit i na překvapení. S programem Prima Comedy Central si může divák udělat exkurzi do velikonočních tradic a zvyků jiných zemí.

S Americkým tátou zjistíte, jak slaví Velikonoce jedna taková americká rodinka. Vsaďte se, že tajný agent CIA Stan Smith pomlázku určitě nepoužívá. V pondělí od 23 hodin zjistíte, kdo je u Smithů největším zastáncem tradic.

Prima Comedy Central odvysílá velikonoční speciály oblíbených seriálů
▲ Prima Comedy Central odvysílá velikonoční speciály oblíbených seriálů

V kultovním Městečku South Parku bude Stan Marsh pátrat po tajemství, které se skrývá za velikonočními tradicemi. Pátrání Stana zavede na stopu starobylé a tajemstvími opředené tajné organizace, která chrání tajemství velikonočního zajíčka. Že je vám to celé nějaké povědomé? Jak je u tvůrců Treye Parkera a Matta Stonea zvykem, i ve velikonočním speciálu si berou na paškál vše, co je kolem. No a v díle s názvem Šifra velikonočního králíka se naváží do jednoho velmi slavného filmu s Tomem Hanksem v hlavní roli. Víte do kterého?

Prima Comedy Central si zapněte i den po Velikonocích. Od 22 hodin startuje třetí premiérová řada seriálu Brooklyn 99. Do newyorského policejního okrsku zavítá nový kapitán, jehož hlavním krédem je efektivita, efektivita a ještě jednou efektivita. Nenechte si ujít, co na to Jake, Amy, Gina a další... Každé uterý od 22 hodin na Prima Comedy Central.

zdroj: PCC





Reklama




Vybrané články