Quantcast

FilmBox Premium HD pro všechny diváky u vybraných operátorů

| redakce | tiskobrázek k článku: FilmBox Premium HD pro všechny diváky u vybraných operátorů

Diváci u vybraných operátorů mohou v období od 13. do 29. dubna letošního roku bezplatně sledovat prvotřídní filmy a napínavé seriály, které běží na programu FilmBox Premium HD.

Tato promo akce dává divákům ochutnat některé z nejzajímavějších titulů, které obsahují naše programové balíčky. Od televizních seriálů jako je MLADÝ PAPEŽ, po hollywoodské hity jako BEZ KALHOT (Báječný Mike). Programová nabídka kanálu FilmBox Premium HD nabízí prvotřídní zábavu od oceněných filmařů a nejznámějších producentů,“ říká Adrian Gumulák, obchodní zástupce FilmBox pro českou a slovenskou republiku.

Promo akce programu FilmBox Premium HD bude v daném období na vybraných televizních platformách probíhat nejenom na českém trhu, ale i na Slovensku, v Polsku, Maďarsku, Rumunsku a Bulharsku. Mezi vybrané mezinárodně oceněné filmy, které během tohoto období budou moci diváci sledovat patří například drama WRESTLER s Mickey Rourkem v hlavní roli, které bylo oceněno Zlatým Glóbem a nominováno na Oscara, dále stylový thriller SMRTELNÉ LŽI (Arbitráž) s Richardem Gerem v hlavní roli, KRÁLOVNA ověnčená Oscarem za nejlépe ztvárněnou ženskou hlavní roli pro Helen Mirren, a další tituly včetně ZABIJ MĚ TŘIKRÁT, COLOMBIANA, MIMOZEMSKÁ INVAZE nebo již zmíněný film BEZ KALHOT či seriál MLADÝ PAPEŽ.

Ke konci této dvoutýdenní promo akce se na kanále FilmBox Premium HD odvysílají první dva díly seriálu MLADÝ PAPEŽ, jednoho z nejprovokativnějších televizních projektů poslední doby. V hlavních rolích strhujícího, vizuálně podmanivého, vtipného a surreálného seriálu excelují na Oscara nominovaný Jude Law a Akademií oceněná Diane Keaton.

Vždy dva díly, které budou vysílané za sebou, seriálu MLADÝ PAPEŽ lze shlédnout každou sobotu v 21:00 hodin počínaje 28. dubnem na kanále FilmBox Premium HD v České republice, na Slovensku, v Polsku, Maďarsku a Rumunsku, respektive na FilmBox Extra na bulharském trhu.





Reklama




Vybrané články