Quantcast

DIGI TV pustí všem zákazníkům HBO 3 na tři dny zdarma

| redakce | tisk

Všichni zákazníci DIGI TV dostanou na tři dny možnost vyzkoušet si atraktivní televizní kanál HBO 3. Ten je standardně zařazen do MAXI balíčku, případně programového balíčku HBO.

Od soboty 21. 4. od 6 hodin ráno do úterý 24. 4. do 6 hodin ráno, celkem tři dny, bude kanál HBO 3 dostupný pro všechny zákazníky satelitní DIGI TV i televize přes internet. Budou si tak moci o víkendu vychutnat porci skvělých filmů, atraktivních seriálů i dopoledních pohádek pro děti.

Televizní kanál HBO 3 je součástí našeho prémiového obsahu, během nadcházejícího víkendu a v pondělí navíc nabídne divákům nejednu filmovou a seriálovou lahůdku. Jsme proto rádi, že můžeme ochutnávkou HBO 3 udělat radost všem našim zákazníkům, zejména tedy těm, kteří dosud HBO nemají,“ říká Vladimír Rusnák, výkonný ředitel společnosti DIGI CZ, a doplňuje. „Tipuji, že díky deseti navazujícím epizodám seriálu Westworld, bude pro řadu z nich sobotní noc hodně dlouhá.“

Jednou z nabízených lahůdek na HBO 3 je v sobotu večer od 19:50 právě zmíněný seriálový maraton: deset dílů sci-fi seriálu Westworld za sebou. Poslední desátá epizoda začíná až v půl páté ráno, takže kdo se nechá vtáhnout do děje, moc toho nenaspí. Ještě předtím, v odpoledních hodinách, vysílá HBO 3 například americké drama Jackie, které nabízí pohled na to, jak se Jacqueline Bouvierová Kennedyová (v podání Natalie Portmanové) bezprostředně po atentátu vyrovnává se smrtí svého muže, amerického prezidenta Johna F. Kennedyho.

V neděli 22. dubna pak bude obrazovka HBO 3 patřit především seriálům, ale za pozornost určitě stojí sci-fi thriller The Circle, jehož děj se odehrává v blízké budoucnosti v nejvlivnější high-tech společnosti na světě. Excelují v něm především Emma Watsonová a Tom Hanks. V pondělí v podvečer je zase možné zhlédnout úvodní díl dramatického a velmi oceňovaného českého seriálu Pustina. Následuje úvodní díl britského historického seriálu Střelný prach, jehož děj je zasazen do Londýna v roce 1605. Poté se opět diváci opět přesunou do budoucnosti, protože od devíti večer začíná první díl druhé série sci-fi seriálu Westworld.

zdroj: DIGI CZ





Reklama




Vybrané články