Quantcast

Formule 1 spustí v květnu svůj OTT kanál F1 TV

| redakce | tisk

Přenosy závodů Formule 1 bude možné od května sledovat na nové placené OTT streamingové službě F1 TV. Ta vzniká ve spolupráci se světovými lídry v oblasti streamování videa a placených služeb NBC Playmaker, iStreamPlanet, CSG a Ostmodern.

Spuštění F1 TV představuje největší investici F1 v její digitální transformaci.

F1 TV bude mít dvě úrovně služeb ve dvou různých cenových relacích. Prémiová verze F1 TV Pro obsahovat přímé přenosy závodů a všech 20 kamer jezdců a další exkluzivní přenosy. Nebude chybět možnost personalizace způsobu sledování Grand Prix. Pro verze zahrnuje také všechny kvalifikace, závody, tiskové konference a rozhovory před a po závodech. Během sezóny bude služba rozšířena o další série jako FIA Formula 2 Championship, GP3 Serries a Porsche Supercup.

Služba F1 TV bude zpočátku dostupná na desktopu. Na tabletových a mobilních zařízeních Apple, Android a Amazon Fire bude následovat v další fázi. Během léta bude služba zpřístupněna na Amazon Fire TV, Android TV a Apple TV. Roční předplatné se pohybovat v rozmezí 70 až 150 dolarů, měsíční od 8 do 12 dolarů. Ceny budou přizpůsobeny pro jednotlivé trhy.

Levnější předplatné F1 TV Access nabídne možnost sledovat záznamy závodů, rozšířené highlighty z každé sezóny z každého závodního víkendu. Diváci v rámci předplatného získají i přístup k archívu závodů Formule 1.

zdroj: Formule 1





Reklama




Vybrané články