Quantcast

Pepeho zdravá kuchyně na TV Paprika

| redakce | tisk

Pepeho zdravá kuchyně je nová kuchařská show televizní stanice TV Paprika, díky které milovníci zdravé stravy zjistí, že jídlo pro udržení štíhlé linie může být i lahodné. Relací provází oblíbený slovenský bloger a kuchař Petr Šiška, alias Pepe.

Každý zářijový pracovní den od 20:00 se tak diváci mohou těšit na vlnu inspirace a receptů. Pokud patříte mezi fanoušky české kuchyně, pak si nenechte ujít ani kuchařskou show Hezky česky s Vendy a Adamem, kterou TV Paprika začne vysílat v říjnu.

Pepeho zdravá kuchyně (foto: AMC Networks)
▲ Pepeho zdravá kuchyně (foto: AMC Networks)

Pepeho zdravá kuchyně je první vlaštovka nového lokálního obsahu, který v září spustila TV Paprika. Lokální produkci si sice nejdřív užijí především slovenští diváci, ale ani ti čeští nepřijdou zkrátka. V říjnu pro ně totiž naváže zmíněná show Hezky česky s Vendy a Adamem. Program TV Paprika čekají i další změny, zmizí například reklamy v maďarštině.

Zdravá strava má velký vliv na naše zdraví a kondici. Je proto dobré připravovat si pestrá jídla doma a vést k tomu i děti. Nebuďte ve stresu z toho, že nevíte, co večer vařit, nebo že nestíháte. Základem domácího bezstarostného vaření je naplánovat si jídelníček na celý týden dopředu. Usnadní vám to i nakupování, a navíc budete vědět, kolik času potřebujete na přípravu jídla, takže tomu snáze přizpůsobíte svůj denní program.

Pepeho zdravá kuchyně (foto: AMC Networks)
▲ Pepeho zdravá kuchyně (foto: AMC Networks)

Inspirací je i pořad Pepeho zdravá kuchyně. Kromě receptů a tipů se tu diváci dozví také zajímavosti o jednotlivých pokrmech a jejich původu. Pepe se podělí o své tajné tipy, které z vaření udělají zábavu a zajistí fantastický výsledek. Petr Šiška, alias kuchař Pepe, se navíc drží zásady, že základem chutného a zároveň zdravého jídla je jeho příprava z poctivých surovin a přírodních přísad. „Vo svojich koláčoch a tortách nepoužívam rafinovaný cukor ani bielu múku a sladím ich zásadne prírodnými sladidlami. Za najväčší hriech považujem stužené tuky, preto ich nahrádzam maslom alebo čerstvou šľahačkou,“ vysvětluje.

Na své si v říjnu na obrazovkách televizní stanice TV Paprika přijdou i čeští diváci a milovníci naší tradiční kuchyně. Na obrazovky totiž od 1. října v rámci lokální produkce míří kuchařská show Hezky česky s Vendy a Adamem. Ta je nabitá nejen tipy a recepty na české klasiky, které nikdy neomrzí, ale také spoustou zábavy a humoru. Vendy, zkušená kuchařka bude mít k ruce trochu nešikovného a u plotny teprve začínajícího Adama. Sledujte jejich tanec v kuchyni, pořad bude vysílán od 1. října od 20:00.

zdroj: AMC





Reklama




Vybrané články