Quantcast

Dočkáme se ještě letos Magnet TV?

| redakce | tisk

Na slovenském trhu byla v září představena nová DTH platforma s názvem Magnet TV. Tato služba měla podle původních plánů odstartovat 1.10.2018. Start byl později odložen o týden na 8.10.2018.

Nakonec ani v tento termín platforma zřejmě neodstartovala. Na oficiálním webu provozovatele je stále uveden termín spuštění 8.10.2018 ale zároveň je zde uvedena informace, že služba ještě není aktivní. Pro více informací má zájemce použít e-mailový kontakt.

Nově se na stránce objevila informace s prosbou o trpělivost, že na satelitu probíhají poslední úpravy a překlápění programů do HD rozlišení.

Platforma Magnet TV bude šířena ze satelitu Hispasat 30W-5 na pozici 30°W z transpondérů, které využívá B2B platforma Pantelio. Vysílání bude zakódováno systémem PanAccess. Pro příjem bude proto nutný přijímač s bezkartovým modulem a parabolou o průměru kolem 90 cm nasměrovanou na 30°W.

Podle webu provozovatele čeká na zákazníky až 85 programů z toho 46 v HD, které jsou zařazeny do tří různých balíčků Štart, Rodina a Trendy.





Reklama




Vybrané články