Quantcast

Barrandov Family rebrandována na Barrandov News

| redakce | tisk

Barrandov Family, čtvrtý program z televizní skupiny Barrandov, se dnes divákům představil pod novým názvem Barrandov News. Z programového schématu stanice pod novým názvem zmizely seriály i filmy.

Jak již název napovídá Barrandov News mohl vysílat zpravodajství a informace, reportáže a analýzy. Reálný obsah je ale jiný - v programu stanice jsou jak zábavní pořady (Nikdo není perfektní, Vtip za stovku!), tak i scripted reality show (Soudkyně Barbara, Soudce Alexandr, Záchranáři, Nebezpečné vztahy či Jak to dopadlo!?) a hudební pořady (Hudební klipy) ale i publicistické a zpravodajské pořady (Týden s prezidentem, Moje zprávy).

Barrandov Family rebrandována na Barrandov News
▲ Barrandov Family rebrandována na Barrandov News

Barrandov News je již třetí název pro čtvrtý kanál skupiny Barrandov. Připomeňme, že stanice odstartovala jako hudební a zábavní program pod názvem Barrandov Muzika. Od ledna 2017 vysílala rodinný program složený výhradně z pořadů vlastní produkce jako Barrandov Family. Letos v létě byl program obohacen o akviziční obsah (seriály, filmy).

Stanice Barrandov News je dostupná v regionální síti RS8 a celoplošně v multiplexu PS12. Přes satelit kanál Barrandov News nevysílá. Není šířen ani u některých dalších operátorů.





Reklama




Vybrané články