Quantcast

T-Mobile TV má 70 tisíc zákazníků, přinese BBC Earth v češtině

| redakce | tisk

Telekomunikační operátor T-Mobile má již téměř 70 tisíc zákazníků s televizní službou a to na IPTV nebo satelitní platformě, což je o 20 tisíc více než na konci prvního čtvrtletí letošního roku.

Satelitní televizi T-Mobile SAT TV vyžívá jen desetina zákazníků, tedy zhruba 7 tisíc klientů. Informuje o tom web TVkompas.cz. Operátor přitom cenově i programově zvýhodňuje právě svoji internetovou televizi. Satelitní balíček programů je cenově výhodnější pouze u nejvyšší programové nabídky. Většina diváků si přirozeně předplácí levnější balíčky. Poznamenává server.

Většina klientů s T-Mobile TV využívá služby Magenta 1. Na IPTV službě je nejpoužívanější a neoceňovanější funkcí zpětné zhlédnutí, která byla pro zákazníky IP a satelitní televize začátkem října prodloužena ze tří na sedm dní. Zákazníci T-Mobile se mohou těšit na dokumentární kanál BBC Earth,který bude exkluzivně dostupný na českém trhu jen v T-Mobile TV. Stanice zahájí vysílání 15. listopadu.

BBC Earth naladí i diváci na Slovensku. Tento program jim poskytne sesterská společnost Slovak Telekom v rámci satelitních platforem Nová Digi TV SK a Magio Sat, v kabelové DIGI a internetové televizi Magio TV.

Ostatní diváci mohou nadále dokumenty BBC sledovat v rámci volně vysílaných programů ČT2 či Prima ZOOM.





Reklama




Vybrané články