Quantcast

André Rieu in Wonderland na TV Barrandov

| redakce | tisk

O Štědrém večeru může divák sledovat buď pohádky nebo rodinnou komedii, které nabízejí celoplošné televize. Případně zvolit alternativní content - sváteční koncert nizozemského fenoménu André Rieua, který do svého programu zařadila TV Barrandov.

Nizozemský fenomén André Rieu rozeznívá ve vánočním čase své magické housle v jednom z nejkrásnějších holandských pohádkových parků.

Král valčíků André Rieu, jeho padesátičlenný orchestr a hostující sólisté rozehrávají úžasný koncert v holandském Eftelingu, jednom z nejkrásnějších pohádkových zábavných parků na světě. Na tomto magickém místě rozeznívá Rieu své stradivárky do známých pohádkových melodií, jako je Popelka, Kouzelná flétna, Hansel a Gretel nebo Labutí jezero.

Vystoupení Andrého Rieu jsou nejen po vizuální stránce dotažené k dokonalosti - atraktivní scéna, barevné kostýmy, ale především zábava a aktivní zapojení publika. To je show Andrého Rieu. Toho na podiu doprovodí řada významných hudebních hostů.

Kromě jeho vlastního orchestru Johanna Strausse, který čítá na 50 hudebníků, vystoupí pěvci Suzan Erens, Carmen Monarcha, Carla Maffioletti, Mirusia Louwerse, Brian Dickerson, sólisté baletu Vídeňské státní opery a řada dalších, kteří vás prostřednictvím hudby zavedou do země víl, elfů či pohádek tisíce a jedné noci

André Rieu in Wonderland nba TV Barrandov v pondělí 24.12.2018 ve 20:00 hodin.





Reklama




Vybrané články