Quantcast

22 tisíc návštěvníků Dne otevřených dveří v TV Markíza

| redakce | tisk

V sobotu 17. srpna 2019 přilákal Den otevřených dveří (DOD) v televizi Markíza více než 22 tisíc návštěvníků z celého Slovenska. Diváci se mohli potkat s hereckými hvězdami a moderátory televize, sledovat atraktivní program na pódiu a množství zajímavých atrakcí.

DOD ráno již tradičně přestřižením symbolické pásky slavnostně otevřel generální ředitel skupiny Markíza Matthias Settele.

Největší zahraniční hvězdou byla tento rok česká pěvecká mega hvězda Lucie Bílá, která má množství fanoušků i na Slovensku. Během DOD měli návštěvníci možnost vychutnat si její největší hity. Kromě Lucie Bílé se o hudební vystoupení postarala Dara Rolins, skupiny Desmod, Emma Drobná a řada dalších.

Den otevřených dveří v TV Markíza (foto: TV Markíza)
▲ Den otevřených dveří v TV Markíza (foto: TV Markíza)

Návštěvníci se též mohli osobně seznámit s nejočekávanějšími televizními projekty podzimu a jejich protagonisty ve speciálních stanech úspěšné reality show o hubnutí Extrémne premeny Slovensko, oblíbené reality show Farma či seriálu z nemocničního prostředí Sestřičky.

Velkým lákadlem byla i tento rok autogramiáda hereckých hvězd z aktuálně nejsledovanějších seriálových hitů jako Oteckovia a Susedia. Návštěvníkům se též představil nový moderátor zábavné show Tvoja tvár znie povedome Martin Nikodým.





Reklama




Vybrané články