Quantcast

Sky Crime i Sky Comedy - nové kanály Sky UK

| redakce | tisk

Britský operátor satelitní pay-tv Sky UK plánuje spustit dva zábavní kanály. Sky Crime bude spuštěn v říjnu 2019 a Sky Comedy v únoru 2020. Oba programy budou dostupné všem zákazníkům Sky bez dalších poplatků, online i na vyžádání.

Obě tyto stanice budou také spuštěny jako součást Now TV v rámci nabídky Now TV Entertainment.

Sky Crime bude domovem prémiového obsahu od Oxygen a HBO a bude vysílat produkci Jupiter a Woodcut. Tématikou stanice budou příběhy skutečných zločinů, z nichž mnohé zůstávají nevyřešeny. Programové schéma bude zahrnovat mj. tituly "O Love You, Now Die" i "The Disappearance of Susan Cox Powell". Vedle toho stanice představí slavné případy z USA a Velké Británie.

Stanice Sky Comedy, která bude spuštěna v únoru 2020, bude domovem americké komediální produkce HBO, NBC a Showtime, včetně "Mrs. Fletcher", "The Righteous Gemstones", "A.P. Bio" i "Sunnyside". Sky Comedy odvysílá také dobře známé seriály, včetně "Larry David: Curb Your Enthusiasm", "Ballers", "Will & Grace" a "Parks and Recreation".

Portfolio zábavních kanálů Sky ve Velké Británii a Irsku bude zahrnovat šest značek: Sky One, Sky Atlantic, Sky Witness, Sky Arts, Sky Crime (od října 2019) a Sky Comedy (od února 2020), vedle služeb Sky Cinema a Sky Kids.

Sky již nabízí kanál s podobným názvem - Sky Cinema Comedy. Ten se zaměřuje na komediální filmy. Sky Comedy bude věnován televizním seriálům a zábavním pořadům.

zdroj: satkurier.pl





Reklama




Vybrané články