Quantcast

Kartina Sat přidává další programy a testuje kódování

| redakce | tisk

Nová satelitní platforma Kartina Satellite přidává do své nabídky další tématické programy. Vedle nich již probíhají technické testy kryptování satelitního signálu. Stanice v Kartina Sat budou poskytovány jako pay-tv.

V Kartina Sat nově vysílají programy Rybalka i Ochota, Mir Seriala, Detskii Mir, Ljubimoje Kino a 360 Podmovskoje. Všechny se vysílají v MPEG-4/SD a nacházejí na kmitočtu 11,568 GHz v rámci jediného multiplexu provozovatele.

Rybalka i Ochota - záběr z příjmu stanice
▲ Rybalka i Ochota - záběr z příjmu stanice

Rybalka i Ochota přináší pořady o lovu a rybolovu, Mir Seriala vysílá seriálovou produkci, Detskii Mir ruské dětské pohádky, Ljubimoje Kino klasické ruské filmy.

Ljubimoje Kino - záběr z příjmu stanice
▲ Ljubimoje Kino - záběr z příjmu stanice

Vedle nových stanic provozovatel Kartina Sat zahájil technické testy kryptování svých programů. V době publikování zprávy došlo k zakódování dětské stanice Mult, která je šířena v HEVC (CAID 5601)

360 Podmovskoje - záběr z příjmu stanice
▲ 360 Podmovskoje - záběr z příjmu stanice

Připomeňme, že Kartina Sat bude nová placená televize s nabídkou ruských programů pro rusky hovořící publikum v Evropě. Vysílání z pozice 19,2°E zajistí bezproblémový příjem programů s parabolou malých rozměrů (60 cm).

technické parametry - Kartina Satellite:

Astra 1N (19,2°E), freq. 11,568 GHz, pol. V, SR 23000, FEC 3/4, DVB-S2/8PSK





Reklama




Vybrané články