Quantcast

Prima s dalším hobby pořadem - Libovky Pepy Libického

| redakce | tisk

Pro všechny, kterým se líbí ručně vyrábět, rekonstruovat, budovat a tvořit, ale neví, z které strany se do toho pustit, připravila televize Prima Libovky Pepy Libického. Nový pořad doplní od neděle 6. října odpolední „hobby okénko“, kdy ve vysílacím schématu kanálu Prima naváže na RECEPTÁŘ PRIMA NÁPADŮ a Vychytávky Ládi Hrušky.

V každém díle se moderátor Pepa Libický bude věnovat jednomu projektu - od výroby stylové kuchyňské linky či pokládky kamenné dlažby pod pergolou až po výrobu jídelního stolu s řekou z pryskyřice. Divákům v návodech a postupech ukáže, jak pracovat s nářadím a nástroji i jaké materiály a technologie zvolit, aby se dílo podařilo.

Navíc je připravena stálá rubrika Minutový manžel, která divákům ukáže, jak si doma poradit s drobnými opravami či úpravami. V jednotlivých dílech pořadu Minutový manžel ukáže, „Jak na to“. A to ať už jde o protékající splachování u toalety, výměnu zásuvky i starého lustru za nový, nebo přípravu zdi na malování.

Libovky Pepy Libického (logo: Prima)
▲ Libovky Pepy Libického (logo: Prima)

V našem portfoliu hobby pořadů doplní Libovky Pepy Libického v neděli odpoledne oblíbený RECEPTÁŘ PRIMA NÁPADŮ a Vychytávky Ládi Hrušky. Nový pořad se sympatickým moderátorem má inspirovat především mladé lidi a ukázat jim, že drobné domácí opravy nebo výroba nábytku nejsou ničím složitým, a nemusí se tak vůbec bát se do nich sami pustit,“ uvedl k novému pořadu Roman Mrázek, programový ředitel FTV Prima.

V prvním díle, který bude televize Prima vysílat v neděli 6. října ve 13.30, předvede Pepa Libický, jak starou dlažbu vyměnit za novou kamennou. Minutový manžel pak ukáže, jak dlažbu, jmenovitě tu zámkovou, vyčistit.

zdroj: Prima





Reklama




Vybrané články