Quantcast

Nové díly seriálu Dáma a Král na TV Nova od 27. října

| redakce | tisk

Detektivní seriál TV Nova Dáma a Král se už v neděli 27. října vrací na televizní obrazovky. Lenka Braunová (Tereza Hofová), Milan (Michal Dalecký), Prokop Král (Matěj Hádek), Rudolf Černý (Miroslav Donutil) a Jiří Mladý (Jan Cina), oblíbené postavy seriálu, vyrazí opět po stopách zločinu.

Ovšem kromě napínavých detektivních zápletek se diváci mohou těšit na mnohem víc. Odkud se vlastně vzal Milan a jaká je jeho spojitost s minulostí Prokopa Krále? Podaří se našim hrdinům odstranit nebezpečí, které Prokopovi po návratu do Česka stále hrozí? A jaký příběh tají před ostatními Lenka?

Dáma a král (foto: Nova)
▲ Dáma a král (foto: Nova)

Diváci i tentokrát navštíví spolu s právníky řadu atraktivních prostředí. Nové epizody je zavedou například mezi víkendové lovce, mladé básníky, kuriózní komunitu sériových svůdců žen či na strašidelnou samotu na česko-polských hranicích.

Neobvyklý tým z kanceláře Černý, Braunová a spol. používá metody, které rychlostí i úspěšností zdaleka předčí ty policejní. Momenty napětí, humor i překvapivá rozuzlení čekají diváky od 27. října každou neděli ve 20:20 hodin na TV Nova.

zdroj: Nova





Reklama




Vybrané články