Quantcast

CS Film posílí slovenskou produkci

| redakce | tisk

Nový majitel kanálů CS Film/CS Mini, Horor film, KinoSvět a WAR svět válek, Československá filmová společnost, představí stanice za dva týdny (1.12.2019) v nové podobě. Programy se dočkají nových log a grafiky a některé z nich i nových názvů.

Ze stanice Horor film bude CS Horror, program KinoSvět bude působit pod názvem CS Mystery a WAR svět válek se představí pod značkou CS History.

CS Mini jako název televizní stanice zanikne a zůstane jen programovým blokem pořadů na stanici CS Film v původním čase, tj. od šesté hodiny ráno do dvanácti hodin.

Nová loga kanálů CS Film, CS Horror, CS History a CS Mystery
▲ Nová loga kanálů CS Film, CS Horror, CS History a CS Mystery

A změny čekají i CS Film. Do vysílání přibude slovenská produkce pro děti (v čase od 6. hodiny do sedmé ráno). Od sedmé do cca půl deváté půjde o pásmo československých a českých animovaných pohádek od 70. let po současnost (diváci uvidí mj. Broučci, O Dorotce, Krakonošovy pohádky, Mach a Šebestová). Dopolední čas od 8:40 hodin využije k recyklaci slovenského komediálního seriálu "Naši" z roku 2015 a následovat bude další slovenský seriál "Prázdniny" (2016). Budovatelské dopolední pohádky o víkendech končí.

Filmy budou na CS Filmu začínat nadále v sudou hodinu. Půjde o tituly od cca 30. let minulého století po současnost. Před 20. hodinou zůstane v programu této stanice pohádka na dobrou noc.

Filmové magazíny bude CS Film vysílat z produkce TV JOJ.





Reklama




Vybrané články