Quantcast

Ukrajinský seriál Spútaná láska brzy na Prima PLUS

| redakce | tisk

Česká mediální skupina FTV Prima posiluje svoji programovou nabídku svého kanálu Prima PLUS, který je určen divákům na Slovensku. Od 27.11.2020 bude vysílat seriál Spútaná láska (Love in Chains), který se natáčel na Ukrajině.

Postupně vzniklo 48 epizod, které se dodnes setkali s velkým zájem diváků hned ve několika zemích, kde již byl uveden.

Ve vzrušujícím historickém příběhu dívky z 50. let 19. století, které se ocitlo v pasti mezi dvěma různými světy, musí půvabná Kateřina bojovat za vlastní svobodu a štěstí. Ukrajinský seriál Spútaná láska byl natočen na motivy oblíbené brazilské telenovely Escrava Isaura.

Seriál Spútaná láska (foto: FTV Prima)
▲ Seriál Spútaná láska (foto: FTV Prima)

Mladou a půvabnou Kateřinu (Katerina Kovalchyk) vychovávala babička Anna (Yulia Aug) tak, aby z ní vyrostla urozená dáma. Ale okolí v ní nevidí nic víc, než obyčejný majetek boháče Petra Chervinského (Stanislav Boklan). I když byla vychovávaná k urozenosti, stává se obyčejnou otrokyní místního boháče. Kdykoliv může být zmrzačená, prodaná nebo darovaná. Osud sitotka narozeného v zajetí obvykle nepomůže zvrátit ani vzdělání a ani krása. Kateřina se jednoduše ocitla uzavřená mezi dvěma světy - světem nevolníků a světem šlechticů. A v žádném z nich pro ni není místo.

Natáčení seriálu Spútaná láska (foto: FTV Prima)
▲ Natáčení seriálu Spútaná láska (foto: FTV Prima)

Ukrajinský historický seriál měl premiéru v roce 2019 a postupně vznikly dvě série, které mají celkem 48 epizod. Natáčení trvalo 12 měsíců a podílelo se na něm více než 230 herců, kteří byli na place 254 natáčecích dní a 50 nocí.

Seriál Spútaná láska bude Prima PLUS vysílat pravidelně v pátek po 21. hodině a v neděli ve 21:25 hodin a to již od 27. listopadu.





Reklama




Vybrané články