Quantcast

Nový seriál Letuška od 26. listopadu na HBO GO

| redakce | tisk

Příběh o tom, jak se může celý život změnit během jediné noci. Letuška Cassandra Bowden se probudí ve svém hotelovém pokoji v Dubaji, s kocovinou z předchozí noci a mrtvolou ležící vedle ní na posteli - aniž by tušila, co se stalo.

Temně komediální thriller, inspirovaný celosvětově úspěšným románem Chrise Bohjaliana, pojednává o tom, jak se může celý život změnit během jediné noci. Letuška Cassandra Bowden (Kaley Cuoco) se probudí ve svém hotelovém pokoji v Dubaji, s příšernou kocovinou z předchozí noci a mrtvolou ležící vedle ní na posteli. Protože se bojí zavolat policii, pokračuje ve svých ranních aktivitách, jako by se nic nestalo, a přidá se k ostatním letuškám a pilotům cestujícím na letiště.

Seriál Letuška (foto: HBO)
▲ Seriál Letuška (foto: HBO)

V New Yorku je vyhledána agenty FBI, kteří se vyptávají na její nedávné mezipřistání v Dubaji. Zoufalá žena, která stále nedokáže poskládat střípky z oné osudné noci dohromady, začne přemítat o tom, jestli by mohla být vrah.

Vedle Cuoco se představí: Michiel Huisman, Rosie Perez, Zosia Mamet, Michelle Gomez, T.R. Knight, Colin Woodell, Merle Dandridge, Griffin Matthews a Nolan Gerard Funk. Seriál vznikl v produkci Warner Horizon Scripted Television, Berlanti Productions & Yes, Norman Productions. Dalšími producenty jsou Greg Berlanti, Kaley Cuoco, Steve Yockey, Marcie Ulin, Meredith Lavender a Sarah Schechter a Suzanne McCormack. Susanna Fogel režírovala první dvě epizody a je zároveň jejich producentkou.

zdroj: HBO





Reklama




Vybrané články