Quantcast

Ruský kanál Futbol dostupný FTA na satelitu ABS 2A

| redakce | tisk

Na satelitu ABS 2A (74,7°E) byla spuštěna nová distribuce ruské sportovní stanice Fotbol. Vysílání je přechodně šířeno nekódovaně ( FTA) a pro příjem proto není nutná žádná přístupová karta a předplatné. Program je poskytován v MPEG-4 v SD rozlišení na jednom z transpondérů společnosti GeoTelecommunications.

Pro příjem stanice je nutná v Česku parabola o průměru kolem 120 cm.

K nové distribuci Futbol byl připojen systém podmíněného přístupu Irdeto 2, který obvykle používá operátor GeoTelecommunications pro kryptování placených stanic operátorům televizních služeb. V současné době není tento CA systém aktivní a stanici nyní mohou sledovat všichni diváci, kteří jsou v dosahu pokrytí družice. Volné vysílání má trvat až do 1. března 2021.

Kanal Futbol - záběr z příjmu stanice
▲ Kanal Futbol - záběr z příjmu stanice

Kanál Futbol byl spuštěn v červenci 2007 a stal se prvním celodenním programem v Rusku zaměřeným na fotbal. Stanice vysílá nejlepší fotbalové zápasy, včetně Football League Championship, EFL League One, EFL League Two, nizozemskou Eredisie a také poháry a přátelská utkání. Přímé přenosy pokrývají až 30 procent vysílacího času.

Všechny pořady jsou připraveny na míru rusky mluvícímu publiku. Stanice připomíná nejlepší fotbalové konfrontace posledních let, přední fotbalisty a skvělé trenéry, rozhovory s fotbalisty, historická data a fakta z vývoje fotbalu.

Vysílání stanice Futbol může prostřednictvím kabelových sítí sledovat přes 3 miliony domácností v Rusku, pobaltských státech a Bělorusku.

technické parametry - Futbol:

• ABS 2A (74,7°E), freq. 11,559 GHz, pol. V, SR 22000, FEC 5/6, DVB-S/QPSK, zatím FTA

zdroj: satkurier.pl





Reklama




Vybrané články