Quantcast

Enchantimals - jaro v úrodných vršcích na Minimaxu

| redakce | tisk

Jaro je ideálním obdobím na to, abychom si uvědomili, jak je příroda silná a kouzelná. I proto také skýtá skvělou příležitost vysvětlit našim dětem, jak jí neubližovat, ale naopak chránit.

Sledujte premiéru filmu Enchantimals - jaro v úrodných vršcích již 13.března ve 20:00 na televizní stanici Minimax, kde se společně naučíme, že přírodu nemůžeme jen tak měnit podle našich představ, ale že se řídí vlastním koloběhem a zákony.

Neoblomné bojovnice za přírodu
Skupina dívek, které mají hluboký vztah k přírodě a svým zvířatům nám při svých dobrodružstvích ukáže, jak se k nim chovat s respektem a jak je ochraňovat. Napůl dívky a napůl zvířata a zároveň skvělé kamarádky nás zavedou do nejtajnějších zákoutí soužití zvířat a lidí. Žijí v ideálním barevném světě, kde zažívají samá dobrodružství a zábavné příhody. Vymýšlejí si vlastní písničky, velmi rády sportují, vaří a pečou různé pochoutky.

Enchantimals - jaro v úrodných vršcích (foto: AMC)
▲ Enchantimals - jaro v úrodných vršcích (foto: AMC)

Nejvíce ze všeho ale milují přírodu a zvířata, se kterými odjakživa společně žijí. Právě proto se od nich můžeme naučit lépe pochopit koloběh přírody a základní pravidla její ochrany. Jednotlivé příběhy nám ukazují důležitost přátelství, sounáležitosti a lásky ke všemu živému okolo nás. V magické zemi Nespoutánii není místo pro hádky a hašteření, proto se každý problém snaží vyřešit s láskou a pochopením. Můžeme se od nich rozhodně mnohé naučit.

Enchantimals - jaro v úrodných vršcích (foto: AMC)
▲ Enchantimals - jaro v úrodných vršcích (foto: AMC)

Příchod jara v ohrožení
Po zimě už se nemůžeme dočkat teplých paprsků jarního sluníčka a probouzející se přírody. Dny jsou konečně delší a stále více času trávíme na čerstvém vzduchu. I dívky z Enchantimals se chystají na příchod jara a ne jen tak. Zorganizují slavnostní vítání jara s velkou parádou, ale samotná příroda jim ukáže, jak může být nevyzpytatelná a jaro se z ničeho nic nekoná. Naopak jim hrozí nebezpečí ve formě tání ledovců, sopečného výbuchu a dalších živelných pohrom. Proto se musejí vydat na dobrodružnou výpravu a požádat samotné Srdce přírody o příchod jara, aby zachránily celou Nespoutánii dřív, než bude pozdě. Podaří se jim zázrak a zachrání koloběh střídání ročních období?

Nenechte si ujít dobrodružný film Enchantimals - jaro v úrodných vršcích již v sobotu 13. března ve 20:00 hod. na televizní stanici Minimax.

zdroj: AMC





Reklama




Vybrané články