Quantcast

High View spustila kanály Hip Trips a One Terra

| redakce | tisk

Německá mediální společnost High View spustila dva nové streamovací kanály s reportážemi a dokumentárními filmy. V portfoliu provozovatele je řada lineárních televizních stanic, včetně hudeních Deluxe Music a Schlager Deluxe s bezplatnou ( FTA) distribucí na satelitním systému Astra (19,2°E).

První streamovací kanál Hip Trips zavede diváky na výlety - od cest po celém světě až po dobrodružné výpravy. Vzrušující svět individuálního cestování a výletů autem, lodí, motorkou, vlakem, kánoí nebo na kole. Druhá stanice One Terra ukáže úžasné lidi. Barevné příběhy, které život píše, se točí kolem kultury, rituálů a festivalů, od Bavorska po Bolívii, od Tanzanie po Tasmánii.

Obě stanice je již možné sledovat prostřednictvím Samsung TV Plus. Podle dostupných informací probíhají jednání s dalšími platformami.

Portfolio kanálů společnosti High View (foto: High View)
▲ Portfolio kanálů společnosti High View (foto: High View)

"Jsme rádi, že můžeme rozšířit naše portfolio kanálů. Našim partnerům poskytujeme vysoce kvalitní video nabídky i pro menší cílové skupiny se specifickými zájmy prostřednictvím různých forem distribuce - lineární a nelineární - prostřednictvím OTT, IP, kabelové a satelitní distribuce. Díky Hip Trips a One Terra máme v našem portfoliu další dvě exkluzivní a zajímavé značky," uvedl Alexander Trauttmansdorff, generální ředitel společnosti High View.

Srdcem německé společnosti High View je stále hudební kanál Deluxe Music, který byl v loňském roce rozšířen o televizi plnou šlágrů Schlager Deluxe. Portfoliu zahrnuje také další dva hudební kanály - Gute Laune TV a Jukebox. Stanice RCK.TV byla na přelomu roku ukončena. Před časem byl dokumentární kanál Planet rebrandován na doxx. Mezi další tématické stanice provozovatele patří Waidwer, xplore a Just Cooking.

zdroj: dwdl.de + satkurier.pl





Reklama




Vybrané články