Quantcast

FTA kanál Hala London odstartoval na 13E

| redakce | tisk

Ze satelitu Eutelsat Hot Bird 13C (13°E) začal vysílat televizní kanál Hala London - jediný anglo-arabský kanál na světě, který podporuje mír, lásku a duchovnost. Vysílatel zvolil kapacitu na satelitu Eutelsat a operátora iKOMG na transpondéru číslo 5.

Vysílání je možné naladit na kmit. 11,296 GHz, pol. H. Kanál Hala London je šířen FTA ve vysokém rozlišení (HDTV). Doposud byla stanice šířena jen ze satelitu Eutelsat 7 West A (7°W) ve svazku MENA (Střední východ + severní Afrika).

Úspěch v rádiu a na sociálních médiích ukázal, jak vážně chybí v televizi na Středním východě hodnoty jako je mír a láska. Proto vznikla myšlenka vytvořit televizní stanici.

Hala London - záběr z příjmu stanice
▲ Hala London - záběr z příjmu stanice

Kanál Hala London poskytuje divákům zábavu, filmy, dokumenty, hudbu a dětské pořady v původní verzi vytvořené režiséry a producenty. Kromě obsahu vlastní produkce je program složen z pořadů nejlepších distributorů na světě.

Vedle toho TV stanice přináší zprávy, názory, zábavu a kulturu z Londýna do celého světě v arabštině a angličtině. Propagací lásky a míru nabízí vysílací společnost směs vzrušujícího obsahu, který se na Středním východě nikdy nevysílal.

technické parametry - Hala London:

• Eutelsat Hot Bird 13C (13°E), freq. 11,296 GHz, pol. H, SR 27500, FEC 5/6, DVB-S/QPSK, FTA

zdroj: satkurier.pl





Reklama




Vybrané články