Quantcast

Alpha HD odstartovala v paketu Nova Hellas

| redakce | tisk

Zákazníci řecké DTH a OTT platformy Nova mohou sledovat další stanici ve vysokém rozlišení (HDTV). Krátce po oznámení dohody Nova Hellas s provozovatelem komerční televize Star ohledně HD distribuce přichází televizní operátor s další dobrou zprávou.

Televizní operátor Nova uzavřel se společností Alpha Doryforiki Tileorasi SA novou dohodu ohledně spuštění stanice Alpha HD na satelitní a internetové platformě Nova. Od pondělí mohou všichni předplatitelé služby Nova sledovat kanál Alpha na všech zařízeních.

Alpha je jedna z největších televizních stanic v Řecku a vysílá některé z nejoblíbenějších televizních formátů, se kterými se trvale řadí mezi nejlepší celoplošné televizní stanice. Alpha poskytuje program pro celou rodinu - zaměřuje se na živé zábavní a zpravodajské pořady, řeckou produkci a oblíbené zahraniční filmy a seriály.

Vysílací centrum (foto: Nova)
▲ Vysílací centrum (foto: Nova)

Alpha vysílá řecké komediální seriály, jako je "Min arhizeis tin mourmoura", zpravodajské a zábavné pořady, které si získaly přízeň diváků, jako je "Šťastný den" se Stamatinou Tsimtsili, "Savvatokyriako me ton Manesi" a "Kalitera den ginete" s Natalií Germanou, "Fos sto tounel" s Angeliki Nikolouli, výherní pořady jako "Deal" a "Megali apodrasi" s Christosem Ferentinosem, "Kitchen Lab" s Akisem Petretzikisem a také jedinečná milostná reality show "The Bachelor".

Nova je členem skupiny United Group, předního poskytovatele telekomunikačních služeb a médií v jihovýchodní Evropě. Satelitní platforma Nova se vysílá přes satelitní systém Eutelsat Hot Bird (13°E). Vysílání je zakódováno systémem Irdeto.

technické parametry - Alpha HD:

Eutelsat Hot Bird 13B (13°E), freq. 11,823 GHz, pol. H, SR 27500, FEC 3/4, DVB-S2/8PSK, CA Irdeto





Reklama




Vybrané články