Quantcast

Odstartoval nový kanál Quadro 4K

| redakce | tisk

V Rusku začal vysílat nový kanál v ultra vysokým rozlišením (UHD) ve formátu 4K. Vladikavkazská společnost uvedla na trh stanici Quadro 4K. Tento nový projekt je prezentován v katalogu platformy pro distribuci pozemního televizního signálu Medialogistika společnosti MSK-IX.

Quadro je antistresový televizní kanál, který diváky přenese do zóny relaxace, meditace a klidu. Nabízí krásné výhledy na přírodu a zajímavosti ze všech koutů světa přímo u vás doma.

Quadro 4K (foto: quadro.tv)
▲ Quadro 4K (foto: quadro.tv)

Kanál nabízí filmy zakoupené v USA a Kanadě. Časem se plánuje doplnění nabídky o vlastní výrobu. Hudbu z filmů lze využít k podpoře kreativních lekcí, jógy, masáží nebo jen k navození romantické atmosféry.

Quadro 4K se vysílá 24 hodin denně a bez reklam. Výrobce ujišťuje, že kanál se dokonale hodí pro hotelový a restaurační průmysl (HoReCa).

"Rozhodli jsme se spolupracovat s platformou Medialogistika, protože jsou k ní připojeni všichni významní ruští operátoři. To nám umožní zvýšit sledovanost kanálu," komentoval generální ředitel společnosti Quadro Vladimir Rodin.

zdroj: cableman.ru + satkurier.pl





Reklama




Vybrané články