Quantcast

Orange přidává Premier Sport 2, Nova Sport 3 a 4

| redakce | tisk

Liga mistrů UEFA, německá, španělská či italská nejvyšší fotbalová soutěž budou dostupné pro zákazníky Orange TV. Do programové nabídky operátora Orange Slovensko budou zařazeny stanice Premier Sport 2, Nova Sport 3 a Nova Sport 4 a to v HD rozlišení.

Klienti Orange Slovensko mohou vedle Ligy mistrů UEFA sledovat i další prémiové stanice jako je německá Bundesliga, španělská La Liga či italská Serie A. Programy jsou zařazeny do balíčků operátora bez změny poplatků.

Diváci sledují sportovní nabídku Orange (foto: Orange)
▲ Diváci sledují sportovní nabídku Orange (foto: Orange)

V prémiovém balíčku Orange Šport najdou klienti stanici Premier Sport 2. Balíček Super Šport+ obohatí Premier Sport 2, Nova Sport 3 a Nova Sport 4. Abonenti tak dostanou více sportu za stejnou cenu jako doposud. Všechny balíčky jsou bez vázanosti. Měsíční poplatek za balíček Orange Šport je 3 eura a za kompletní balíček Super Šport+ divák zaplatí 6 eur měsíčně.

Aktuálně balíček Orange Šport obsahuje programy Arena Sport 1, Arena Sport 2, Nova Sport 1, Nova Sport 2, Premier Sport a Premier Sport 2. Vyšší balík Super Šport+ obsahuje všechny uvedené stanice plus také Golf Channel, Extreme Sport Channel, Nova Sport 3, Nova Sport 4, Sport 1 a Sport 2.





Reklama




Vybrané články