Quantcast

Druhá řada seriálového hitu Veliká od 20. listopadu na HBO GO

| redakce | tisk

Seriálový hit nominovaný na prestižní cenu Emmy Veliká se vrací se svojí druhou řadou na HBO GO 20. listopadu, kdy bude k dispozici hned všech deset nových dílů. Seriál Veliká je satirická komedie o vzestupu Kateřiny Veliké, která to z outsidera dotáhla až na nejdéle vládnoucí panovnici v ruských dějinách.

Ve druhé řadě Kateřina konečně obsadí ruský trůn, ale rychle zjistí, že sesazení jejího manžela byl jen začátek. Kateřina má nyní za úkol osvobodit zemi, která svobodnou být nechce. Její boj za osvícení v Rusku bude znamenat boj proti vlastnímu dvoru a proti svým nejbližším, včetně vlastní matky (hostující hvězda Gillian Anderson). Ve vztahu s Petrem bude také bojovat se svým vlastním srdcem. Kateřina nakonec zjistí, že pokud bude chtít svou zemi změnit, bude muset změnit sama sebe, že mezi idealismem a klamem je jen tenká hranice a že stát se Velikou bude větší výzvou, než si dokázala představit.

Seriálový hit Veliká (foto: HBO)
▲ Seriálový hit Veliká (foto: HBO)

V seriálu účinkují Elle Fanning jako Kateřina, Nicholas Hoult, Phoebe Fox, Adam Godley, Gwilym Lee, Charity Wakefield, Douglas Hodge, Sacha Dhawan, Bayo Gbadamosi a Belinda Bromilow.

Seriál Veliká vytvořil, napsal a produkoval Tony McNamara; producenti: Marian Macgowan, Mark Winemaker, Elle Fanning, Nicholas Hoult; Brittany Kahan Ward, Doug Mankoff a Andrew Spaulding z produkční společnosti Echo Lake; Josh Kesselman a Ron West z produkční společnosti Thruline a Matt Shakman. Tento seriál je produkován společností Civic Center Media ve spolupráci s MRC Television a mezinárodně distribuován společností ViacomCBS Global Distribution Group.

zdroj: HBO





Reklama




Vybrané články