Quantcast

Vánoce na menších kanálech Primy

| redakce | tisk

Televizní skupina Prima přinese v závěru roku bohatý program na všech stanicích. Nejenom na hlavní stanici TV Prima ale i na menších tématických stanicích se mohou diváci těšit na velkou porci zábavy, filmů, dokumentů či reality show.

Prima SHOW
Nejmladší kanál v portfoliu provozovatele, Prima SHOW, přinese v prosinci hned trojici premiérových reality show. Od 17. prosince uvidí diváci každý všední den ve 21.00 americkou verzi reality show Svatba na první pohled, ve které se ženich s nevěstou vidí poprvé až na vlastní svatbě.

V pondělí 20. prosince ve 20.10 odstartuje pořad Tyhle šaty beru! V ní se módní specialisté snaží vybrat a připravit pro nevěsty ty správné svatební šaty.

Během vánočních svátků pak Prima SHOW přinese nevšední reality show s názvem Sníh, sex a rodiče v patách, ve které skupina mladých lidí vyrazí na nespoutanou zimní dovolenou plnou alkoholu, touhy, sexu... A netuší, že jejich rodiče se na všechno, co dělají, pozorně dívají.

Od 17. prosince, pondělí až pátek 21.00 Svatba na první pohled USA I - premiéra
Od 20. prosince, pondělí až pátek 20.10 Tyhle šaty beru X, XI - premiéra
Od 26. prosince, sobota až neděle 22.00 Sníh, sex a rodiče v patách I - premiéra

Prima COOL
Zažijte letošní vánoční svátky jinak! Vyhněte se přeslazeným pohádkám a laďte pořádnou porci akce a dobrodružství na Prima COOL. Štědrý večer rozpoutá filmovou katastrofu s názvem Smrtící erupce, na první svátek vánoční se dva týpci ve filmu Srážka s mimozemšťanem vydají na cestu po stopách UFO a druhý svátek vánoční bude patřit hrdinským činům ve snímku Nepřemožitelný Samson. Konec roku 2021 oslaví Prima COOL stylově s akčním bijákem Odpočet do katastrofy a první lednový večer nového roku se zrodí legenda jménem Herkules.

24. prosince 20.15 Smrtící erupce
25. prosince 20.15 Srážka s mimozemšťanem
26. prosince 20.15 Nepřemožitelný Samson
31. prosince 20.15 Odpočet do katastrofy
1. ledna 20.15 Herkules: Zrození legendy

Prima MAX
Vánoční program Prima MAX přinese na obrazovky mix nejrůznějších filmových žánrů - od oblíbených českých komedií přes nestárnoucí dramata, až po romantické příběhy. Štědrý večer bude ve znamení nestárnoucího mysteriózního thrilleru Jméno růže se Seanem Connerym v hlavní roli.

První svátek vánoční nabídne rodinnou komedii Táta je doma s Markem Wahlbergem a druhý svátek vánoční romantické fantasy Nádherné bytosti. Pro silvestrovský večer je připravena komedie režiséra Jana Hřebejka Svatá čtveřice a na Nový rok zaručeně rozesměje všechny diváky Ben Stiller v komedii Baba na zabití.

24. prosince 16.00 Copak je to za vojáka...
24. prosince 22.00 Jméno růže
25. prosince 20.00 Táta je doma
26. prosince 16.00 Noc na Karlštejně
26. prosince 20.00 Nádherné bytosti
30. prosince 20.00 Vrať se do hrobu!
31. prosince 20.00 Svatá čtveřice
1. ledna 20.00 Baba na zabití

Prima KRIMI
Ani vánoční svátky nezastaví vlnu zločinu na Prima KRIMI. Klan Reaganových čekají v premiérové jedenácté řadě další zamotané případy, naštěstí však mají Spravedlnost v krvi. Na obrazovky se vrátí i vyšetřovatelka Vera Stanhopeová ve Zločinech z vřesovišť a do vyšetřování smrti vlastního manžela se opět ponoří Georgina v Riviéře.

Od 5. prosince 20.15 Zločiny z vřesovišť (neděle)
Od 6. prosince 22.00 Spravedlnost v krvi (každý všední den)
Od 28. prosince 22.00 Riviéra (každý všední den)

Prima LOVE
Již na přelomu listopadu a prosince si nejzamilovanější český kanál Prima LOVE připravil pro své divačky velkolepý premiérový seriál Velvet: Návrat. Jak název napovídá, přinese pokračování příběhů Any Rivery a jejích přátel, známých už ze seriálu Velvet. Hlavní vysílací čas ve všední dny pak ovládnou královny romantických filmů. Patřit totiž budou romantickým snímkům z pera Ingy Lindströmové, Emilie Richardsové a Katie Fforde.

Od 29. listopadu 22.00 Velvet: Návrat (každý den)
Od 1. prosince 20.00 Inga Lindström (každý všední den)
Od 14. prosince 20.00 Emilie Richards (každý všední den)
Od 27. prosince 20.00 Katie Fforde (každý všední den)

Prima STAR
Prosinec na Prima STAR přinese vzpomínky známých českých osobností na své zlomové životní okamžiky, a to hned ve dvou pořadech. Jiřina Bohdalová je provede pořadem Zrcadlo tvého života a s humorem sobě vlastním je Tomáš Hanák rozpovídá ve Vodopádu.

Od 1. prosince 22.20 Zrcadlo tvého života (středa)
Od 17. prosince 22.20 Vodopád Tomáše Hanáka (pátek)

Prima ZOOM
Prima ZOOM v prosinci divákům opět nabídne pokračování oblíbeného seriálu Kapří monstra, který je ideální pro vánoční čas. Ve čtvrté řadě tohoto strhujícího přírodovědného seriálu se moderátor a rybář Ali Hamidi vydává do slovinské divočiny, na chorvatské pobřeží, zdolává vysokohorské Alpy a zamíří i do Francie.

Aliho a jeho kamarády nemůže nic zastavit. Jsou to totiž vášniví rybáři, kteří jsou více než ochotni obětovat všechno - dokonce i vlastní končetiny nebo holý život, aby rozdrtili dosavadní rekordy. Tváří v tvář nečekaným nebezpečím loví největší kapří monstra. A je to náramně napínavá zábava. Protože je vánoční čas trochu magický - nebude chybět hvězdná obloha, vydáme se také po stopách duchů, za druidy a na posvátná místa.

Prima ZOOM nadělí pár tematických dokumentů o zvířatech. Navštívíme jednu z nejznámějších katedrál. A ukáže vám příběh tří statečných žen - Jane Goodallové, Dian Fosseyové a Birute Galdikasové.

Od 3. prosince 21.00 Kapří monstra IV
Od 3. prosince 23.00 Po stopách duchů XIV
4. prosince 20.00 Trimátky (1. část)
Od 7. prosince 20.00 Příběh hvězdné oblohy
11. prosince 20.00 Trimátky (2. část)
14. prosince 21.00 Notre-Dame: Věčná katedrála
15. prosince 21.00 Vánoce v říši zvířat
18. prosince 20.00 Sněžná vlčice: Zimní příběh
Od 25. prosince 20.00 Planeta Země z vesmíru
Od 25. prosince 22.00 Posvátná místa
28. prosince 20.00 Druidové: Záhada keltských kněží
29. prosince 20.00 Magický Island
1. ledna 21.00 Bláznivý svět veverek

CNN Prima NEWS
Vánoce se samozřejmě nevyhnou ani zpravodajské platformě CNN Prima NEWS. A protože informace jsou tady to hlavní, diváky čekají zejména nabité souhrnné speciály, které připomenou ty nejvýznamnější okamžiky uplynulého roku.

SHOWTIME vánoční speciál nabídne to nejzásadnější ze showbyznysu, SPORT vánoční speciál zase události ze sportovního světa. Chybět nebudou ani vánoční a silvestrovská vydání pořadu Interview se speciálními svátečními hosty. Pomyslnou čáru za uplynulým rokem, který byl na zpravodajské události mimořádně bohatý, pak udělá Silvestrovský speciál. Celý rok 2021 si můžete zrekapitulovat 31. 12. od 19.30 ve třech částech. A chybět nebude ani výhled do roku 2022 s mnoha ekonomickými výzvami.

zdroj: FTV Prima





Reklama




Vybrané články