Quantcast

Vodafone TV má 2 roky. Zákazníkům nabízí aplikaci pro smart TV

| redakce | tisk

Vodafone TV, televizní služba telekomunikačního operátora Vodafone, oslavuje v Česku dva roky od svého spuštění. V současné době nabízí provozovatel přes 145 televizních kanálů, vlastní videotéku a nově lze sledovat službu i na chytrých televizorech (smart TV) s operačním systémem Android.

K prvním narozeninám Vodafone TV nabídl provozovatel set top box, který lze ovládat hlasem. Novinkou ke druhým narozeninám je aplikace pro chytré televizory s operačním systémem Android. Vodafone TV funguje na smart TV s OS Android ve verzi 5.0 a vyšším. Jde o televizní přijímače, které jsou mladší než pět let.

Služba Vodafone TV (foto: Vodafone)
▲ Služba Vodafone TV (foto: Vodafone)

Vodafone také chystá aplikaci pro televizory Samsung a LG.

Dosud mohli diváci vedle set-top boxu sledovat Vodafone TV také skrze tablet nebo chytrý telefon (operační systémy Android i iOS) a to platí i nadále. Stejně tak mohou sledovat televizi od Vodafonu na počítači přes webové prohlížeče Google Chrome, Firefox nebo Edge. Podporované jsou operační systémy Windows 8.1 a novější.

Programová nabídka Vodafone TV se v poslední době rozšířila o dětský kanál Nick v ukrajinštině. Ten je dostupný na pozici 135 všem klientům s tarify Klasik, Komfort a Komplet. Již dříve operátor přidal ukrajinský kanál 1+1 International.

Vodafone TV nabízí přes 145 televizních kanálů, vlastní videotéku s tisíci tituly včetně titulů ve 4K, aplikace Netflix nebo třeba Amazon Prime Video. Loni přibyla aplikace Facebook Watch.





Reklama




Vybrané články