Quantcast

Startuje nová FTA stanice EarthxTV

| redakce | tisk

Bezplatná nabídka televizních programů v angličtině ze satelitů Astra 28,2°E se rozšíří o zajímavý FTA kanál. Největší streamovací platforma věnovaná budoucnosti naší planety EarthxTV testuje svůj lineární kanál v evropském svazku satelitu Astra 2G (28,2°E).

EarthxTV se zabývá tématy souvisejícími s klimatem, biologickou rozmanitostí, komunitou nebo udržitelností. Úžasné diskuse se světovými lídry, oceňovaná zábava a vzdělávací filmy. EarthxTV nabízí více než 300 hodin bezplatného obsahu nejen na VOD a online, ale také na streamovací platformě pro všechny anglicky mluvící diváky po celém světě.

EarthX je mezinárodní nezisková organizace, jejímž cílem je vzdělávat a inspirovat lidi a organizace, aby podnikali kroky k udržitelnější budoucnosti na celém světě.

EarthX HD - záběr z příjmu stanice
▲ EarthX HD - záběr z příjmu stanice

Volně vysílaný program ze satelitu Astra 2G (28,2°E) mohou přijímat nejenom předplatitelé platformy Sky UK ve Velké Británii a Irsku ale i individuální diváci v celé Evropě díky vysílání přes silný evropský svazek. Testy jsou šířeny v MPEG-4 v HD rozlišení.

Po skončení testovacího období bude stanice přidána do EPG platformy Sky UK. Stane se tak během srpna 2022.

technické parametry - EarthxTV HD (programová pozice 50260):

• Astra 2G (28,2°E), freq. 11,671 GHz, pol. H, SR 23000, FEC 2/3, DVB-S2/8PSK, FTA

zdroj: satkurier.pl





Reklama




Vybrané články