Quantcast

Hvězdy 2022 odvysílá Nova Sport 1 a Voyo

| redakce | tisk

Hvězdy NHL odehrají v srpnu na stadionu ve Žďáře nad Sázavou charitativní utkání s názvem Hvězdy 2022 na podporu hokejové mládeže, pro pacienty s RS (roztroušenou sklerózou mozkomíšní), nebo po úrazu popálením. Speciální letní hokejové utkání můžou fanoušci sledovat na stanici Nova Sport 1 a Voyo.

Na ledě se představí přední čeští hokejisté jako je Jakub Voráček, Martin Nečas, Filip Hronek, David Pastrňák, Pavel Francouz, Tomáš Hertl, Dominik Kubalík, ale i další osobnosti ze sportovního prostředí - například fotbalový expert Nova Sport na francouzský fotbal Jan Koller.

Seskupení hráčů, které se potká na ledě je jedinečné - moc se na zápas v hokejové redakci Nova Sport těšíme, navíc jsme rádi, že pomáháme dobré věci. Letní pauza je dlouhá a je důležité se s hráči, které celou sezonu sledujeme a komentujeme v NHL potkat i osobně,“ dodává šéf hokejové sekce Nova Sport Roman Jedlička.

Hvězdy 2022 (foto: Nova Sport)
▲ Hvězdy 2022 (foto: Nova Sport)

TV Nova zápas odvysílá na stanici Nova Sport 1 a na Voyo. Fanoušci se mohou těšit na tradiční hokejové zápasové studio. Fanoušky charitativním utkáním provede trojice Roman Jedlička, Filip Šedivý a Richard Tesař, tedy hlasy a tváře které jsou fanouškům dobře známé z vysílání NHL na Nova Sport a Voyo. Na místě bude také expert Nova Sport na NHL Slavomír Lener. Atraktivní exhibiční utkání bude snímat 7 kamer, fanoušci se mohou těšit i na atraktivní reportérské vstupy z prostoru mezi střídačkami.

Nova Sport na místě chystá i doprovodný program - před stadionem si fanoušci budou moct vystřelit na branku a změřit rychlost své střely - soutěžit mohou také o zajímavé ceny přímo od NHL (dresy, podepsané fotky hráčů a další zajímavé výhry).

Přímý přenos na obrazovkách Nova Sport 1 a Voyo začíná 19.8. v 16:50 hodin.

zdroj: Nova Sport





Reklama




Vybrané články