Quantcast

Hledá se Miss - nová show na Prima SHOW

| redakce | tisk

Hledá se Miss, to je název nové show - soutěže krásy Česká Miss Essens. Nejde ovšem o jen tak ledajakou Miss, diváci se mohou těšit na velmi pestrou reality show, kde dívky budou muset opravdu zabrat, aby si zajistily úspěch a postup do samotného finále, kde jedna z nich získá vysněný titul Česká Miss Universe.

Celkem osm epizod umožní divákům sledovat cestu finalistek za uskutečněním životního snu. Od castingových kol až po galavečer. Z 8952 dívek jen dvanáct postoupí do Velkého finále. Hledá se Miss startuje na Prima SHOW už v sobotu 15. října od 20.10.

Hledá se Miss uvede Prima SHOW (foto: FTV Prima)
▲ Hledá se Miss uvede Prima SHOW (foto: FTV Prima)

Osm epizod provede diváky cestou soutěžících za snem stát se novou královnou krásy, která bude zvolena v závěrečném živém přenosu na televizi Prima dne 11. 12. 2022. První díl z předtočených epizod bude sestávat z krátkých pohovorů s účastnicemi castingových kol. Z přihlášených soutěžících bude vybráno 50 semifinalistek, které se ve druhém dílu budou ucházet o postup do TOP 20. Tyto dívky se okamžitě po ukončení semifinálového kola odeberou na překrásný Hraniční zámeček, kde je bude čekat celkem šest výzev, které je dovedou až do samotného finále.

V průběhu osmi dílů budou vybrány před samotným Velkým finále dvě dívky, které budou reprezentovat pro letošní rok Českou republiku na světových soutěžích Miss Universe a Miss Earth.

Upřímně - je to pro mne nová role a musím říct, že vybírání dívek je opravdu velmi náročné, protože jich je hodně a vybrat správně je oříšek. Naštěstí jsme na to celkem čtyři, takže myslím, že společně to zvládneme. Mám radost, že tato podoba Miss je jiným a novým formátem, míchá se to s prvky modelingu, a proto si mě také přizvali, že k tomu budu mít co říct i díky své kariéře,“ říká porotkyně a modelka Pavlína Němcová.

Druhou porotkyní je rovněž známá modelka - Andrea Bezděková: „Já s dívkami neuvěřitelně soucítím, protože se mi samozřejmě vybavují moje zážitky. Mně se líbí, že kolikrát ty holky ani nevědí, jak moc jsou krásné, a my jim jejich sebevědomí můžeme zvednout. Zároveň mám pocit, že právě to, že se tato show chce vymanit z těch všech soutěží krásy, které tady jsou, je moc dobře. A já doufám, že právě tato soutěž bude tou jedničkou.“

Dvě krásné porotkyně doplní Roman Holárek, majitel modelingové agentury PURE MODEL Management a autor nového konceptu soutěže: „Na přípravě tohoto konceptu jsem pracoval s týmem téměř rok a myslím si, že se nám to podařilo. Věřím, že této soutěži jsme schopni navrátit její prestiž a vymanit se z kontroverzností z minulosti, Česká republika potřebuje zažít revoluci soutěže krásy a ta právě přichází. Tato soutěž bude každoročně objevovat nejkrásnější dívky z ČR, kterým naše agentura PURE MODEL již od začátku poskytne management, což u podobných soutěžící krásy neexistuje. Jednoduše chceme objevovat a budovat úspěšné tváře jak pro český, tak i světový modeling, influencing, ale i showbusiness.“

Čtvrtým z porotců je Michal Kovář, majitel firmy Essens: „Vybrat krásné dívky je relativně jednoduché, ale vybrat správně dívky do dalších kol, to tak jednoduché není. Zjistil jsem, že mám častokrát úplně jiný názor než ostatní porotci, kteří jsou z branže.“

V roli moderátora se pak představí známý herec Tomáš Měcháček.

zdroj: FTV Prima





Reklama




Vybrané články