Quantcast

SledovaniTV před létem přináší balík vylepšení

| redakce | tisk

SledovaniTV neustále aktualizuje své aplikace. Ještě před začátkem léta přináší hned několik vylepšení. Dotknou se hned několika platforem. Novinky už mohli zaznamenat uživatelé na aplikaci pro Android TV. Těšit se mohou ale také na změny na webu a mobilní aplikaci pro Android.

Aplikace SledovaniTV dostanou před začátkem prázdnin balík updatů aplikace pro Android TV, Android mobile a změny zaznamenají uživatelé také na webu.

Vylepšené vyhledávání na webu v aplikaci SledovaniTV (foto: SledovaniTV)
▲ Vylepšené vyhledávání na webu v aplikaci SledovaniTV (foto: SledovaniTV)

V televizní aplikaci došlo k redesignu sekce nahrávek a epizod u seriálů a pořadů. Grafickou proměnou prošlo také nastavení. Obě části jsou nyní přehlednější a designově lépe zapadají do celkového vzhledu aplikace.

Na webu se mohou uživatelé těšit na vylepšené vyhledávání, které znají z televizních aplikací. Vyhledávání je dynamické a přináší výsledky hned po zadání prvních třech písmen. Kromě konkrétních pořadů systém vyhledává také mezi kanály a nahrávkami.

Vylepšený design nahrávek v aplikaci SledovaniTV (foto: SledovaniTV)
▲ Vylepšený design nahrávek v aplikaci SledovaniTV (foto: SledovaniTV)

Uživatelé s mobilní aplikací pro Android mohou od tohoto týdne využívat funkce snadného párování chytrých televizí a dalších zařízení. V aplikaci stačí naskenovat QR kód nebo opsat párovací kód televize a zařízení se automaticky připojí k účtu uživatele. Nebude nutné přihlašovat se přes web jako doposud.

Naše aplikace neustále vylepšujeme a vydáváme nové funkce. Našim cílem je přinášet intuitivní ovládání a přidávat nové funkce tak, aby měli naši uživatelé ještě lepší zážitek z využívání služby SledovaniTV,“ říká Head of Marketing společnosti SledovaniTV Matěj Čičák.

zdroj: SledovaniTV





Reklama




Vybrané články