Quantcast

Telekarta se rozšířila o nové programy

| redakce | tisk | názory

Ruská satelitní pay-tv platforma Telekarta přidala do své nabídky tři nové programy - francouzský kanál Mezzo, stanici pro milovníky hudby Mezzo Live HD TV a také program The Explorers TV HD o všem na světě.

Do nabídky se zároveň vrátil program Udmurtia.

Mezzo nabízí koncerty slavných interpretů, unikátní nahrávky a nejlepší vystoupení na mezinárodních hudebních festivalech a hudební novinky. Stanice je na 271. pozici v EPG. Program je dostupný v balíčcích "Leader", "Premier" a také v archivním balíčku "Unlimited".

Mezzo Live HD TV je rájem pro opravdové milovníky hudby: vážné hudby, jazzu, světové opery a baletu. Program je na 269. pozici v EPG.

The Explorers HD nabízí příběhy doslova o všem na světě. S programem se mohou diváci vydat do nejodlehlejších koutů Země, dozvědět se mnoho zajímavého o flóře a fauně, tradicích a způsobu života těchto neuvěřitelných míst. Kanál je umístěn na 289. pozici.

Oba nové programy jsou k dispozici abonentům balíčku "Leader" na doporučeném přijímači, "Premier" a také v archivním balíčku "Unlimited".

Také předplatitelé balíčků "Master", "Leader", "Premier" a také archivního tarifu "Unlimited" mají opět přístup ke kanálu Udmurtia na předchozí pozici 249.

technické parametry - Mezzo, Mezzo Live HD:

• Express 80 (80°E), freq. 12,591 GHz, pol. H, SR 30000, FEC 2/3, DVB-S2/QPSK, CA Conax + Irdeto

technické parametry - The Explorers HD:

• Express 80 (80°E), freq. 12,535 GHz, pol. H, SR 30000, FEC 2/3, DVB-S2/QPSK, CA Conax + Irdeto

zdroj: tele-satinfo.ru

názory čtenářů




Reklama




Vybrané články