Quantcast

Liga mistrů UEFA také na bezplatné DF1 HD

| redakce | tisk | názory

Přenosy z fotbalové Ligy mistrů UEFA je možné sledovat zcela zdarma ( FTA). Do programu je zařadila nová německá volně vysílaná stanice DF1, která se vysílá do celé Evropy přes satelitní systém Astra na pozici 19,2°E.

DF1 v rámci partnerství s globální platformou se sportovními přenosy DAZN nabídne reprízy zápasů evropského fotbalu z Ligy mistrů UEFA (Champions League).

Nejbližší záznam je na programu DF1 naplánován na pátek 8.3.2024 na 20:00 hodin, kdy nabídne relive utkání mezi týmy Real Madrid a RB Leipzig. O týden později ve stejném čase (15.3.) televize DF1 nabídne utkání Borussia Dortmund - PSV Eindhoven.

Přímé přenosy z Ligy mistrů zůstávají v Německu nadále na placené platformě DAZN.

Spolupráce mezi DAZN a DF1 se má postupně rozšiřovat. Aktuálně sportovní portfolio DF1 nabízí mimo jiné hokejovou Bundesligu DEL, kterou převzala po ServusTV a Formuli E.

Není jasné, kolik sportovního obsahu na DF1 bude možné sledovat ze satelitu. Začátkem roku 2024, se startem DF1, se objevily dvě různé programové verze této stanice. Ta atraktivnější zůstala v německých kabelovkách.

zdroj: Digital Fernsehen

názory čtenářů




Reklama




Vybrané články