Quantcast

Sweet.tv zařadila stanici Sporty TV

| redakce | tisk | názory

Nový český sportovní kanál Sporty TV je v nabídce dalšího televizního operátora. Do nabídky tento program přidala OTT platforma Sweet.tv. Program je poskytován ve vysokém rozlišení (HDTV).

Sporty TV HD je umístěn na 33. programové pozici v EPG.

Vysílání Sporty TV bylo spuštěno v pátek 1. března 2024. Od svého spuštění je program dostupný na klasickou pozemní anténu v rámci celoplošného DVB-T2 multiplexu 23, dále u některých operátorů jako Lepší.tv či SledovaniTV. Nejnověji u Sweet.tv.

Sporty TV HD v nabídce Sweet.tv. Záběr z menu
▲ Sporty TV HD v nabídce Sweet.tv. Záběr z menu

Sporty TV hodlá divákům nabídnout mimo jiné přenosy z italské basketbalové ligy, cyklistický závod Tour de Pologne, maraton z Říma nebo prestižní atletický halový mítink v Madridu. Dále divákům zprostředkuje přenosy play-off zápasů florbalu a volejbalu, čtvrtfinále FIBA Europe Cupu a italskou basketbalovou ligu.

Hlavními pilíři vysílání budou nejvyšší ženské a mužské soutěže v házené, basketbalu, volejbalu a florbalu. Program doplní i druhá liga ledního hokeje, druhá fotbalová liga, hokejová extraliga juniorů, tenis, dostihy, americký fotbal, curling, baseball, boxlakros, bojové sporty, motorsport a další.

názory čtenářů




Reklama




Vybrané články