Quantcast

Sporty TV zařazena do Lepší.tv a SledovaniTV

| redakce | tisk | názory

Nový český sportovní kanál Sporty TV, který zahájí své pravidelné vysílání dnes 1.3.2024 v 15:00 hodin, byl již zařazen do televizních balíčků některých operátorů.

Sporty TV tak mohou naladit nejenom diváci pozemního vysílání (celoplošný DVB-T2 multiplex 23) ale také v OTT službách Lepší.TV a SledovaniTV, kde již běží propagační smyčka nové stanice (nachází se na 205. pozici v EPG). Dále je stanice v české nabídce Antik TV.

Sporty TV v EPG OTT platformy Lepší.tv
▲ Sporty TV v EPG OTT platformy Lepší.tv

Další operátoři patrně zařadí nový program do své nabídky průběžně. Vše záleží na technických možnostech daného operátora.

Sporty TV hodlá divákům nabídnout mimo jiné přenosy z italské basketbalové ligy, cyklistický závod Tour de Pologne, maraton z Říma nebo prestižní atletický halový mítink v Madridu. Dále divákům zprostředkuje přenosy play-off zápasů florbalu a volejbalu, čtvrtfinále FIBA Europe Cupu a italskou basketbalovou ligu.

Sporty TV v EPG OTT platformy SledovaniTV
▲ Sporty TV v EPG OTT platformy SledovaniTV

Hlavními pilíři vysílání budou nejvyšší ženské a mužské soutěže v házené, basketbalu, volejbalu a florbalu. Program doplní i druhá liga ledního hokeje, druhá fotbalová liga, hokejová extraliga juniorů, tenis, dostihy, americký fotbal, curling, baseball, boxlakros, bojové sporty, motorsport a další.

názory čtenářů




Reklama




Vybrané články