Quantcast

SledovaniTV nabízí 12 dokumentárních kanálů jen za 1 Kč

| redakce | tisk

V březnu si uživatelé služby SledovaniTV (a SledovanieTV) mohou vyzkoušet dokumentární balíček pouze za 1 Kč na první měsíc. Všichni uživatelé se základním balíčkem navíc budou moci sledovat kanály Viasat History a Sport 2 po celý březen zcela zdarma.

Programovou nabídku základních balíčků následující měsíc rozšíří promo kanály ze dvou oblíbených kategorií - sportovní a dokumentární. Uživatelé se mohou těšina na stanici Sport 2, kde budou mít po celý měsíc na obrazovkách k dispozici zápasy v házené, boxu, fotbalu i hokeji.

Dokumentární kanály za akční cenu (foto: SledovaniTV)
▲ Dokumentární kanály za akční cenu (foto: SledovaniTV)

Prokládat je mohou zajímavými dokumenty ze všech období dějin, a to díky kanálu Viasat History. Velká část programu je věnovaná pořadům o různých aspektech 2. světové války. Dalším velkým tématem jsou mýty, poklady a různé dosud nevyřešené záhady.

Diváci mohou každý měsíc sledovat několik kanálů zcela zdarma. Vyzkouší si tak prémiové stanice, které jsou dostupné pouze ve vyšších balíčcích,“ říká Head of Marketing společnosti SledovaniTV Matěj Čičák. „Tento měsíc jsme vsadili na kombinaci sportu a dokumentů, protože vidíme rostoucí oblibu těchto kategorií u našich zákazníků.“

Dokumentární balíček za 1 Kč
Komu by nestačil jeden prémiový dokumentární kanál, máme pro něj řešení. V březnu si mohou uživatelé vyzkoušet doplňkový balíček Dokumentární za 1 Kč (SK: 0,10 €) na první měsíc. Po prvním měsíci bude stát balíček běžnou ceníkovou cenu 99 Kč (SK: 3,99 €).

Balíček zahrnuje 12 dokumentárních kanálů. Ty se zaměřují na různá témata: historie - History Channel, Viasat History, CS History, příroda - National Geographic, National Geographic WILD, Viasat Nature, BBC Earth a společnost - Fishing and Hunting, Crime&Investigation, DocuBox, Travel XP.

zdroj: SledovaniTV





Reklama




Vybrané články